NAKON ŠTO SE NIJE POJAVILA NA TURNEJI Aca Lukas ekskluzivno za Alo! o prekidu saradnje sa Kijom Kockar
Alo

Nakon što se Kija Kockar nije pojavila na turneji sa Lukasom, krenule su spekulacije šta se to desilo i da li je između njih sve u redu, a sada je otkrivena i istina o njihovom odnosu.

Naime, Aca Lukas se ekskluzivno oglasio za Alo! i istakao da su oni u odličnim odnosima i da ima samo reči hvale za Kiju, a dogovor o njenoj samostalnoj karijeri donet je uz saglasnost obe strane.

NAKON ŠTO SE NIJE POJAVILA NA TURNEJI Aca Lukas ekskluzivno za Alo! o prekidu saradnje sa Kijom Kockar

Printscreen

 

Kada neko pravi poslovne poteze desi se naravno i da dođe do neke promene. Saša Mirković i ja smo ostvarili odličnu saradnju sa Kijom da joj pomognemo da bude što jača i bolja budući da smo u njoj videli veliki potencijal, a sada, kada je Kija stasala kao vrhunska pevačica i umetnica, doneli smo odluku u dogovoru sa njom da ona nastavi karijeru i da napravi samostalnu svetsku turneju koja će se desiti veoma uskoro budući da je obožavaju širom sveta i naša pomoć joj više nije potrebna. Kija i ja smo u odličnim odnosima i tako će i ostati. Ne znam ko je mogao da pomisli da smo u lošim odnosima, to stvarno nije tako. Kija je lavčina i ja ne menjam mišljenje o ljudima iz dana u dan. Ona je poštena i čestita osoba, a ovo je poslovni potez sa kojim smo se svi složili - rekao je Lukas za Alo!.

Podsetimo, Kija je jedno vreme bila deo velike Hajp produkcije i uz njihovu pomoć popularnost joj je naglo skočila, a za njene nastupe se tražila i karta više.

NE ŽALIM JE Vedrana Rudan ponovo bez dlake na jeziku, žestoko isprozivala Nikolinu Pišek: Jadnica ostala bez muža bogataša

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (5)

Loading
Reality Check

04.07.2022 22:43

Izgustirali je matorci pa noga u dupe!

Ana

05.07.2022 10:38

Slatka mala!Uskoro otvara teretanu pa sretno Kija!

Kaja

05.07.2022 15:32

@Ana - Pitam se samo s čijim novcem, pošto u zadnje dve godine nije zaradila cvonjka, znam da je kupila stan u Turskoj i osnovala brend s majčinom nagradom iz rijalitija, ali teretana ? Ko se za taj pothvat pretrgao ili je izvukla od vas fanova keš ? Ili će biti samo fiktivni vlasnik ?

Kaja

05.07.2022 15:40

Ovoliku količinu sarkazma nisam skoro čula, haha, svetska slava al' u limburgu, ona ima "slavu" poput Didi J majke mi, stvarnost je da Kija ne ide sa njim na nastupe, jer se gazde bune, nju niko nije zvao, zvali su njega, a ona je samo ubačena tu.

Bojan

07.07.2022 06:41

Prvo, dotična nije pevačica već, eventualno šatorska pevaljka ali oduzetih pijanaca koji bi zevali u njene visuljke. Dalje, uspešna je jedino u laprdanju. Ne nastupa jer niko ne želi da je sluša, kupaći kostimi ne prolaze jer su prevulgarni... Žena je u godinama kada treba držati svoje dete za ručicu a be golih grudi i zadnjice viseti po instagramu. Matora je i za starletu.