MAJKA JE DONOSILA UŽASNE PRIČE IZ ZATVORA Nataša Miljković progovorila o svom odrastanju: Oca nije bilo kod kuće, kad dođe, ode i zatvori se u sobu
Printscreen

Prva asocijacija na novinarku i voditeljku Natašu Miljković je njen širok osmeh, međutim, kako je sama ispričala svojevremeno u emisiji kod Vesne Dedić, ona je imala znatno teže detinjstvo nego, što bi neki pomislili.

MAJKA JE DONOSILA UŽASNE PRIČE IZ ZATVORA Nataša Miljković progovorila o svom odrastanju: Oca nije bilo kod kuće, kad dođe, ode i zatvori se u sobu

Foto: Printscreen

 

Naime, Nataša se u pomenutoj emisiji prisetila odrastanja uz majku i oca pa je podelila s javnošću da joj je majka nekada radila u zatvoru. Majka Nataše Miljković imala je taj zadatak tokom devedesetih godina, a očeva prezauzetost poslom uticala je dodatno na Natašino odrastanje.

- Mama mi je radila u zatvoru. Bila je socijalni radnik u bolnici, i onda je donosila užasno teške priče sa posla, a tata je radio u ‘Večernjim novostima’. Novinar je bio, i nije ga ni bilo kod kuće. On kad i dođe kući, ode i zatvori se u svoju sobu i čita novine. Ja sam jedinica, nemam ni brata ni sestru i moje odrastanje je bilo – živim sama sa sobom - ispričala je voditeljka i dodala kako je majka Nataše Miljković činila sve za porodicu.

- To su bile devedesete. Bila sam drugi razred gimnazije, i rešim ja da krenem sa drugaricom u Tačku, Dom omladine. Ulaz u Tačku bio je pola marke, a moja majka u tom trenutku zarađuje dve marke, znači četvrtina plate za ulazak tamo. Ne znam kako smo se snalazili tih godina, ali kad odeš u Tačku, uopšte ti ne bude loše. Lepo je bilo, veselo. To su bili prvi izlasci - prisetila se Nataša. Majka Nataše Miljković imala je mnogo čemu da nauči poznatu novinarku.

- Naučila sam da su žene sposobnije da iznesu teška vremena. Da u njima jednostavno proradi taj nagon da prežive, tj. da sačuvaju život svog mladunčeta, koliko god da imaju godina. Mi smo tada opstajali zato što je moja majka odlazila svakog vikenda u Bugarsku, u Sofiju, u grad u kojem moj tata živi i radi kao dopisnik. Ona odlazi, ali ne kod njega, već da odatle ide vozom za Instanbul, na neku pijacu, i donosi robu koju šalje za Doboj mojoj tetki, koja to sve prodaje u butuku, i od toga smo mi živeli - ispričala je Nataša.

PORODILA SE POBEDNICA PAROVA Marko Perović postao otac, oglasio se i otkrio kog pola je beba

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading