MARKO BULAT SE NE ODVAJA OD SUPRUGE Nastavlja se borba s teškom bolešću, doživotno prima terapiju: Moram da se borim
Printscreen

Marko Bulat prošle nedelje pojavio se na koncertu dens bendova koji su harali 90-ih, a društvo mu je pravila supruga Marija.

Iako su sa svih strana pljuštali komplimenti kako sjajno izgleda, ona se već neko vreme bori sa teškom dijagnozom hronične anemije i povremeno u bolnici prima terapiju. Marko i Marija su u braku sedam godina, imaju ćerku i sina, ona ima i ćerku iz prvog braka, a porodičnu sreću kvari im samo strahovanje za njen život i zdravlje.

- Terapije ću morati doživotno da primam, ali ne bih o tome. Ne daj Bože nikome. Imam troje dece, imam njega i moram da se borim, da budem jaka - priznala je Marija, a Marko čini sve da se ona oseti voljenom i da je ohrabri.

- Bulatu je jako teško otkako je prvo izgubio brata, a potom i majku za koju je bio izuzetno vezan i koju je smatrao stubom porodice i svojim vodičem kroz život. Sve se to izdešavalo pre nego što će se Marija razboleti. To je bio poslednji i najteži udarac. Satima je sedeo pored njene bolničke postelje, držao je za ruku dok je primala terapije, brinuo se o deci, a uveče išao u kafanu da peva kako bi im obezbedio normalan život. Marko je jako pobožan, svakog dana se moli Bogu za njeno zdravlje i siguran je da će mu Bog uslištiti molitve i da će ona ozdraviti - rekao je izvor za "Svet".

Alo

 

SNEŽANA ĐURIŠIĆ SMRŠALA 20 KG Pevačica otkrila tajnu, a ovom specijalitetu ne može da odoli

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Dejan

03.07.2022 21:37

Podrska za Mariju i Marka...budite jaki,nema predaje prijatelju moj!