VIŠE NIJE PLAVUŠA Vesna Đogani se potpuno transformisala, pogledajte kako sada izgleda, pokrenula je lavinu komentara (VIDEO)
Alo

Vesna Đogani iznenadila je transformacijom koju je podelila na mrežama. Naime, pevačica više nije plavuša već zanosna brineta.

Ona je na svom Instagramu objavila snimak koji je nastao odmah po završetku farbanja i pohvalila se nešto tamnijom kosom od one koju nosi kroz gotovo celu karijeru.

VIŠE NIJE PLAVUŠA Vesna Đogani se potpuno transformisala, pogledajte kako sada izgleda, pokrenula je lavinu komentara (VIDEO)

Printscreen/ TikTok

 

Inače, Vesna Đogani otvoreno je govorila o depresiji sa kojom se suočila nakon rođenja sina Adrijana.

Naime, Vesna sa suprugom Đoletom Đoganijem ima naslednika Adrijana i ćerku Lauru, a kako je sada otkrila, posle prvog porođaja prošla je kroz težak period.

Pročitajte još: Preljuba nije RAZLOG raskida Šakire i Pikea: Bivši DEVER izneo prljav VEŠ, tvrdi da su zbog OVE strašne stvari raskinuli!

- Znam da mnoge žene ćute o ovome, ali ja sam prvih šest meseci od Adrijanovog dolaska na svet patila od postporođajne depresije. Manifestovala se tako što sam bila potpuno bezvoljna za bilo kojom aktivnošću u vezi sa bebom, čak nisam znala šta da radim sa sinom, plašila sam se da neću moći. Nije pomoglo ni što se Đole postarao da mi sve bude maksimalno olakšano, unajmio je ženu koja nam je pomagala oko svih kućnih poslova, moje je bilo samo da budem majka, da se posvetim sinu i ništa više od toga, ali ja nekako na samom početku nisam mogla. Naravno, to je vremenom prolazilo i razvila sam veoma poseban odnos s njim. Kasnije, kada sam rodila Lauru, već sam mnogo drugačije gledala na stvari - rekla je Vesna.

OVAKAV ODGOVOR NIKO NIJE OČEKIVAO Barbara Bobak otkrila da li ima novog dečka nakon raskida sa Darkom Lazićem

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Dzogani fantastiko

01.07.2022 09:13

Najlepsa je bila kao crnka dok je jurila Dzoleta po Pinkiju