OVAKAV ODGOVOR NIKO NIJE OČEKIVAO Barbara Bobak otkrila da li ima novog dečka nakon raskida sa Darkom Lazićem
Vladimir Marković

Pevačica Barbara Bobak i Darko Lazić stavili su tačku na svoju vezu nakon skandala koji je izbio kada je pevač vozio pod dejstvom alkohola i narkotika

Barbara je sada otkrila da li je našla novog dečka nakon raskida sa Lazićem ili uživa u slobodi:

Printscreen

 

Singl naravno i mislim da će tako ostati neko vreme, jer nit mene to trenutno interesuje, niti mi muškarci prilaze generalno u životu - priznala je Barbara Bobak, a ovaj njen odgovor niko nije očekivao.

Barbara je snimila novu pesmu pod nazivom "Duplo gora", a pevačica je sada otkrila da li je novi hit posvećen nekom muškarcu:

Pročitajte još: Ovo je MLAĐI brat Vojina Ćetkovića: Neverovatno LIČE, ali vodi POTPUNO drugačiji život od glumca

- Nije, to sam milion puta rekla, nisam osoba koja posvećuje pesme i mislim da nikad neću nikom posvetiti pesmu. Muzika je neŠto što je meni previŠe sveto i lepo da bi se prljalo privatnim životom i toksičnim vezama. Pesma je univerzalna i pesma je za sve - zaključila je Barbara Bobak.

Alo/Privatna arhiva

 

Podsetimo, Barbara i Darko započeli su vezu sredinom prošle godine čim se on razišao sa Marinom Gagić i tada je govorio da je mlada pevačica ljubav njegovog života. On ju je čak i zaprosio tokom njihove turneje u Americi, a Barbara je opisala taj trenutak:

Moj budući muž me je odveo u tržni centar da njegovim klincima kupimo patike, naleteli smo na jednu zlataru, a onda mi je rekao: „Ajde da uđemo unutra i vidimo šta ima“. Kada smo ušli, Darko mi je rekao: "Biraj!". I to je to, za mene savršeno - prisetila se Barbara tada.

HRVATSKA JOJ OPROSTILA DUG Sud je pre dve godine proglasio bankrot Nikoline Pišek, a sada je sve isplivalo u javnost

Komentari (0)

Loading