NIKOLINA PIŠEK SKINULA CRNINU Voditeljka pozirala u ružičastoj haljini sa ružama u kosi i pratiocima poslala dirljivu poruku (FOTO)
Ataimages

Prošlo je malo više od 40 dana otkako je suprug Nikoline Pišek Vidoje Ristović preminuo, a ona je sada skinula crninu.

Naime, Nikolina se sada oglasila na svom Instagram profilu i podelila sa svojim pratiocima kako se oseća. Na sebi je imala haljinu roze boje i cvetove na glavi.

NIKOLINA PIŠEK SKINULA CRNINU Voditeljka pozirala u ružičastoj haljini sa ružama u kosi i pratiocima poslala dirljivu poruku (FOTO)

Foto: Printscreen/instagram

 

Pročitajte još: Klint Istvud ima 92 GODINE i energiju DEČAKA: Zbog ove TRI navike i dalje se oseća NEVEROVATNO!

- Ovako sam se od sada odlučila osećati! Znam da će biti uspona i padova, teških trenutaka, boli, ali i veselja… Život teče. Znam ko ne bi želio da se zarobim u tuzi i u zamci predavanja sudbini, i znam ko ne bi želeo da utihnem. Zadužena sam doživotno biti borac za one koje su to zaslužile. I znam da bi moj suprug to blagoslovio… I tu sam, oslonac i stena kada god zatreba, o koju će se razbiti sve loše misli i nakane. Istina je prava vrednost. Često čudnija od fikcije, ali to je zato što je fikcija u obavezi da se drži verojatnosti; istina nije. Ponavljanje ne pretvara laž u istinu, ponekad se to zaboravlja.. Nakon dosta vremena osetila sam se tetošenom. I vraćenom u život. Vidimo se uskoro opet - napisala je Nikolina.

UHVATIO JE ZA ZADNJICU NASRED PLAŽE Đani dohvatio Slađu, pa je strastveno pribio uz sebe, društvene mreže gore zbog ovog postupka

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Lutvo

30.06.2022 20:44

Toliko o ljubavi, još samo da je izvući pare I bogatstvo.