VOLELA BIH DA OSTARIM PORED MORA Nikolija progovorila o preseljenju iz Srbije, pa otkrila kakav odnos ima sa Reljom i Vesnom
Alo

Pevačica Nikolija Jovanović otvorila je dušu pred kamerama o temama koje godinama intrigiraju javnost.

Ona je prvo govorila o odnosu sa nevenčanim suprugom i kolegom Reljom Popovićem.

Foto: Printscreen/instagram

 

- Imam veoma napadnu energiju, napornu. Savetujem se sa Reljom. Relja daje dobre savete, bolje od mene, ja često grešim - kazala nam je Nikolija Jovanović, te otkrila da li bi se preselila u Grčku, u kojoj često boravi i zašto plače na koncertima majke Vesne Zmijanac, sa kojom je u fenomenalnim odnosima.

Pročitajte još: Da li prepoznajete PEVAČICU sa fotografije? Trenutno je na VRHUNCU slave, njena afera trese REGION, e evo kako danas izgleda

- Ne bih mogla da se preselim, mogla bih da budem neko vreme, al' posao i porodica su mi vezani za Srbiju. Može i odande da se radi, ali sve je u Beogradu. Volela bih, pak, da ostarim pored mora. A na koncertima moje majke pola plačem, pola plešem. Plačem, jer je to ta emocija, baš je neverovatna. Mnogo volim moju majku da slušam kako peva - istakla je, pa se osvrnula na majčinstvo i nedavnu promenu, kad je imala plavu kosu.

Foto: Printscreen/instagram

 

- Ne mogu da kažem da je išta teško sa decom. Nekako mi ne ide da tako nešto kažem. Naravno da ima tu i neprospavanih noći, i svašta nešto što nosi majčinstvo, ali je to veliki blagoslov, nadvlada sve ostalo. A plava kosa... Možda za jedno 20 godina... (smeh) Igrala sam se skoro, upropastila svoju divnu kosu, tako da me sigurno sad nećete viđati sa plavom bojom, jedino ako ne budem imala neku periku - zaključila je Nikolija, a ceo intervju pogledajte u snimku na početku teksta.

POHVALILA SE NOVOM LINIJOM Zvezda Granda skinula 92 kilograma, pa zapalila mreže fotkama u kupaćem kostimu

Komentari (0)

Loading