IMAMO LI O NEČEMU DRUGOM DA PRIČAMO?! Relja Popović pobesneo kada je čuo ovo pitanje, pevač odmah promenio izraz lica
Printscreen

Relja Popović se u nedavnom razgovoru dotakao početka karijere, u periodu kada je nastupao sa Vladom Matovićem kao član grupe Elitni odredi.

Naime, pevač je na jedno pitanje posebno pobesneo i odbrusio novinaru, a njegova reakcija je sve šokirala.

- Svako radi svoje i mislim da za svakog od nas ko je kvalitetan ima mesta. Ne radim ovo godinu, dve dana da bih se plašio. Već dosta godina radim uspešno svoj posao - istakao je pevač, te nam je otkrio da li mu nedostaje period kada je nastupao kao član Elitnih odreda.

IMAMO LI O NEČEMU DRUGOM DA PRIČAMO?! Relja Popović pobesneo kada je čuo ovo pitanje, pevač odmah promenio izraz lica

Printscreen

 

- Neki momenti iz prošlosti mi nedostaju, pa poneki i iz tog doba, pošto je to bio dug period. ali ništa iz prošlosti ne možeš da vratiš, samo možeš da čuvaš sećanja, što i radim. Da ne mislim da je bolje ovako, ne bismo se Vlada i ja razdvojili - rekao je Relja, koji je zatim postao nervozan zbog pitanja o Vladi:

Nisam bio na njegovim nastupima jer nije puno nastupao u međuvremenu, nije mu to neka primarna stvar, kao meni. Da li imamo o nečemu drugom da pričamo osim o Elitnim odredima? Postoji verovatnoća za jednim zajedničkim projektom, ali to mi nije ideja trenutno. Ideja mi je da radim svoju muziku, tu se najbolje osećam - bio je vidno besan Popović.

ŠOK ODLUKA ALEKSANDRE PRIJOVIĆ Nikome nije jasno šta se desilo, pevačicin potez sve ostavio bez teksta

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Roko

09.06.2022 16:48

Ovaj je mnogo umisljen i nervozan lik a glumi ludilo neku zvezdu ali koju ne znam???