VODITELJKA NATERALA ZVEZDU GRANDA DA SKINE ŠMINKU Haos uživo u emisiji, pevačica (16) prvo krenula sa trepavicama: Izgledam kao baba
Nikola Todorović/Alo!

Voditeljka je pevačicu Zoranu Mićanović (16) naterala da u emisiji skine svu šminku kako bi pokazala svoje pravo lice.

Naime, mlada pevačica se odlučila na ovaj potez i sve je šokirala budući da je opšte poznato da se javne ličnosti satima pripremaju pred emisiju.

Printscreen

 

- Nije mi problem da dođem bez šminke u emisiju. Ovo će sada biti hit kad svu šminku skinem sa sebe - priča Zorana i kreće da skida za početak veštačke trepavice.

- Kao šećer si, pogledaj kako su ti velike oči - govori voditeljka.

Printscreen

 

- Ja sam mala slatka devojčica. Hajde skinuću sve. Nije problem. A što se tiče kose, to nikada ne bih skratila. Jeste veštačka, ali je nikada ne bih dirala - smatra pevačica.

Printscreen

 

- Hajde da vidimo onda tvoje lice bez šminke. Uživo da vidimo koliko si lepa bez šminke - insistira voditeljka na tome da Zorana pokaže lice bez šminke.

Printscreen

 

- Ovo je sada potpuni hit. Opet će da pišu da izgledam kao baba, ali briga me. Ja nemam taj kompleks. Od sada u emisije dolazim bez šminke - zaključuje Zorana Mićanović u emisiji "Grand magazin".

Podsetimo, Zvezda Granda Zorana Mićanović (16) stalno je na meti kritika zbog svog fizičkog izgleda, te joj često upućuju da izgleda "plastično" i "izoperisano" sa toliko malo godina.

SAHRANJENA SUPRUGA SRPSKOG VODITELJA Aleksandar objavio njihovu zajedničku fotografiju sa naslednikom koja kida dušu: Teško je biti sam

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading