IZ KAFANE SAM IŠLA U ŠKOLU Zorana Mićanović u emisiji Alo! naslovna o najtežim trenucima odrastanja i stravičnom vršnjačkom nasilju (VIDEO)
Nikola Todorović/Alo!

Zorana Mićanović u muzičke vode ušla je kao veoma mlada, a imala je sreće da već na početku karijere snimi hit i dobije svoje mesto na estradnom nebu.

Njena pesma „Sikter“ broji preko 22 miliona pregleda, a mlada pevačica je sada u emisiji Alo! naslovna koju ćete na našem Jutjub kanalu moći da pogledate danas u 12 sati otkrila nepoznate detalje iz privatnog života, ali i karijere koju je rano započela.

Veoma mlada si ušla u muzičke vode, s koliko godina si počela da nastupaš?

- Prvi nastup sam imala sa 12 godina. Bio je to jako zanimljiv period u mom životu jer sam bila dete i sve me je zanimalo. Moja želja je bila da što ranije krenem da radim, zahvaljujući tome uspela sam da već sada, sa 17 godina, ostvarim neki uspeh.

Nikola Todorović/Alo!

 

Kako su izgledali tvoji prvi nastupi, s obzirom na to da si bila dete?

- Sa ocem sam išla na nastupe kolega i oni su mi davali mikrofon kako bih stekla iskustvo i oslobodila se treme.

Kako su se pijani gosti ophodili prema tebi? 

- Gosti su prema meni bili izuzetno korektni na svim mestima gde sam nastupala. Još kao dete sam znala da napravim dobru atmosferu. Uvek sam dobijala bakšiš i svi su me rado prihvatali.

Kako si uspevala da uskladiš posao i školu?

- Bilo je naporno, ali sam to želela i trudila sam se da uskladim sve. Dešavalo se da pravo s tezge odem na čas i da zaspim. 

Nikola Todorović/Alo!

 

Da li si imala problema sa ostalim đacima zbog posla kojim se baviš? 

- Često su me ismevali. Nisu verovali da zarađujem pare, mislili su da mi novac daju roditelji. Izbegavali su da se druže sa mnom zbog vrste muzike koju pevam.

Da li su te vršnjaci i vređali?

- Jesu. Govorili su mi da sam kafanska pevačica, da nikada neću biti zvezda, da sam seljančura i da me roditelji guraju u taj svet zbog novca. To nije istina, uvek sam se muzikom bavila isključivo zato što to volim. Moj tata mi je velika podrška i prati me na sve nastupe od samog početka. 

Iako imaš jako malo godina, da li sebe smatraš zrelom osobom?

- Po godinama sebe doživljavam kao dete, a u glavi sam zrela osoba. Ne razmišljam na nivou sedamnaestogodišnje devojčice.

Nikola Todorović/Alo!

 

Koliko ti je pesma „Sikter“ promenila život? 

- U sezoni „Zvezda Granda“ kada sam  počinjala je bilo puno dobrih kandidata. Nastupi koje sam imala se nisu puno izdvajali. Bila sam jedan od Milijevih dobrih kandidata, ali bilo je i boljih od mene. Nakon završetka takmičenja sam izdala pesmu „Sikter“ i od tada se sve promenilo. Pesma je postala jedan od najvećih hitova. 

Da li si očekivala da će numera ostvariti toliki uspeh?

- Iskreno, nisam očekivala. Imam malo godina, i dalje sam na početku... Bila sam svesna da je pesma dobra i da će proći, ali nisam se nadala tome da će napraviti takav bum i da će postati veliki hit. Drago mi je što čujem da moju pesmu izvode i starije kolege. 

Tati ću otvoriti salon

Zorana je istakla da joj smeta što mnogi misle da je otac podržava kako bi zarađivao na njoj.

- Iako mnogi misle suprotno, zaradu trošim isključivo na sebe. Naravno da pomažem porodici, ali ne zato što im treba, već zato što želim. Moj otac je frizer, volela bih da mu uskoro otvorim salon koji će voditi - rekla je ona.

NEDA UKRADEN BILA U VEZI SA OVIM MOĆNIKOM On je danas u braku sa njenom koleginicom, a evo o kome je reč

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading