OSVOJILA JE TRI TITULE, BILA NAJBOLJA U SRBIJI Malo ko zna da se Jovana Joksimović bavila ovim sportom, imala je 10 kg viška, a ni ne slutite o čemu je reč
Foto: Printscreen/instagram

Opšte je poznato da je Jovana Joksimović nakon fakulteta uplovila u voditeljske vode i to 2001. godine na BK televiziji gde je vodila emisije „Blokbaster“ i „Trejler“.

Naime, javnosti je manje poznat podatak da je Jovana Joksimović od 12. godine trenirala rukoment i da je bila jedna od najuspešnijih u zemlji, čak tri puta za redom proglašena za najbolju igračicu Srbije.

Printscreen

 

- Rukomet sam trenirala osam godina. Kada su sve devojčice išle na ritmičku gimnastiku, balet, moje drugarice i ja smo izabrale rukomet. Radnički nam je bio blizu i tako smo iz radoznalosti počele da treniramo. Međutim, meni se to dopalo. Tada smo vodile život pravih sportista - pripreme dva meseca, dva puta dnevno treninzi, polagalo se mnogo nade u naš tim - Radnički. Tada sam imala deset kilograma više nego sada, tako da je bilo normalno da treniram neki sport, neženstven. Ali, kad je trebalo da se profesionalno bavim time, da potpišem ugovor koji me obavezuje nekoliko godina, prestala sam da treniram - rekla je jednom prilikom.

OVO SU FINALISTI ZVEZDA GRANDA! Sve je spremno za večerašnji spektakl, 16 takmičara nam se predstavlja, a evo i kako može da se glasa

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading