PRETIO JE I TRAŽIO MOJE OTPUŠTANJE Jovana Jeremić javno obelodanila ime i prezime muža poznate pevačice koji je pokušao da joj uništi karijeru (VIDEO)
Alo

Festival "Sunčane Skale" koji se održava u Herceg Novom okupio je brojne poznate ličnosti iz raznih sfera života, a među njima je i Jovana Jeremić.

Naime, poznata voditeljka govorila je o brojnim temama, a dotakla se i sukoba nje i Dijane Janković, za koju ima samo reči hvale, dok u slučaju njenog supruga nije tako, a javno je obelodanila da joj je pretio.

- Cenim Dijanu, ona radi na sebi, bez obzira na sukob sa njenim mužem kojim sam imala. Pretio mi je. Zvao je vlasnika televizije da me otpusti. Mnogi bogataši su to radili i iživljavali se na meni - priznala je Jovana i dotakla se emotivnog života.

- Jedini muškarac koga ću ja predstavili javnosti biće moj budući muž, a do tada niti demantujem niti potvrđujem bilo šta - rekla je Jovana, a ceo intervju pogledajte na vrhu teksta.

OVO SE ČEKALO Rasta prvi put o sukobu Milice Pavlović i Ane Nikolić, javno izgovorio svoje mišljenje, a onda priznao da je zaljubljen

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Loki

29.06.2022 13:51

I taj je odustao kad je video da ti nema pomoci...