ZALJUBLJEN SAM! Bane Mojićević progovorio o ljubavnom životu: Imam devojku, ljubav mi je uzvraćena
Foto: Printscreen/instagram

Pevač Bane Mojićević pre dve godine se zvanično razveo od supruge Milice, sa kojom ima sina Radoša i ćerku Mašu.

Pročitajte još: Ko je Beograđanka IVANA koja je lepotom zaludela HOLIVUD: Udala se za MILIONERA, kupa se u luksuzu i živi život kao iz BAJKE

Bane je nakon toga izbegavao da priča o bračnim problemima, te gotovo niko nije znao za njihov rastanak, a sada je priznao da je opet srećan u ljubavi.

Foto: Printscreen/instagram

 

- Zaljubljen sam. Ljubav je uzvraćena, imam devojku. Ona nema veze sa javnim poslom. Napravio sam balans između javnog života i normalnog. Ja nekako biram mirne, normalne i povučene devojke. Moraju duše da nam se prepoznaju da bismo bili u vezi. Nekoliko meseci smo zajedno. Ja sam posle 3 godine posle razvoda bio spreman za nove stvari. Naučio sam da ne planiram ništa, ne želim da planiram o zajedničkom životu. Bitno mi je da sam ispunjen, ne razmišljam o tome. Neka sve ide lagano. Ne bih ponovo stao na ludi kamen, ali ako je to prevelika želja moje drage pristao bih. Upoznali smo se preko društvenih mreža - rekao je pevač, a onda se osvrnuo na snimanje spota:

- Odlično sam, sve je u najboljem redu. Nisam bio na odmoru, bio sam vredan u Grčkoj, snimao sam spotove, pa se ne može reći da je to bio odmor- rekao je Bane za Kurir.

MOMAK SKOČIO KOD NJE NA BINU Na nastupu Milice Pavlović reagovalo obezbeđenje, a onda je pevačica oduševila sve

Komentari (0)

Loading