JA NISAM SPONZORUŠA! Jovana Jeremić progovorila o udvaračima, a onda otkrila u kakvim je odnosima sa Milomirom Marićem
FOTO: Aleksandar Nalbantjan

Voditeljka Jovana Jeremić trenutno uživa na odmoru u Crnoj Gori.

Pročitajte još: Ko je Beograđanka IVANA koja je lepotom zaludela HOLIVUD: Udala se za MILIONERA, kupa se u luksuzu i živi život kao iz BAJKE

FOTO: Aleksandar Nalbantjan

 

Jovana je otvorila dušu i dala odgovore na sve aktuelne teme.

- Svega tu ima, ali ne prilazi se tako meni. Ja nisam sponzoruša, jer sve što sam zaradila zaradila sam od novinarstva sa svojih deset prstiju - rekla je Jovana, a na pitanje da li joj nude hotel, rekla je:

- To ako mi ponude više se nikad ne javim na telefon.

Otkrila je i u kakvim je odnosima sa Milomirom Marićem nakon otkaza na “Hepiju”.

FOTO: Aleksandar Nalbantjan

 

- Marić i ja se viđamo na raznim sastancima, proslavama. U odličnim smo odnosima bili, samo sam ja ta koja će javno da kaže šta mu zamera - poručila je Jovana i dodala da je sa “Hepija” nisu zvalli da im se vrati.

A da li dobija ponude da predje na druge televizije?

- Svega ima, ali ja ostajem tu gde jesam. Ja pripadam “Pink” televiziji, to nije moja kuća, to je moj dom. Ne bih mnogo komentarisala te ljude koji su propustili neke sanše koje je video Željko Mitrović - rekla je ona za Kurir. 

FOTO: Aleksandar Nalbantjan

 

IDEMO FAMILIJO! Đani se sa svojom porodicom ludo provodio u luskuznoj limuzini

Komentari (6)

Loading
Pera seljak

27.06.2022 21:39

Nešto mislim pa nije prvi april da se ljudi ovako šale:JJ ima udvarača. Vrhunska šala ludilo. Ako ga ima taj je ili pijan ili lud ili mu je koka udarila u glavu.

kokan

27.06.2022 22:53

Hm, što se ne družiš sa nekim siromačkom, ako su pare merilo, priličilo bi ti da si uz nekog siromaha, zar ne? Jer, tvoja plata je u rangu spremačice...

Zoran

28.06.2022 10:18

Smirite ovu seljancuru, mnogo smrdi na praziluk.

Pero

28.06.2022 11:17

Ma nisi ti sponzorusa zato sto niko nije lud da plati za tako nesto kao sto si ti,vecini normalnih i da ti platis nikad,ali nikad nebi bili sa tobom al ima nas svakakvih(nazalost)