ZGRABILA JE ZA KOSU Jovana Jeremić doživela je neprijatnu situaciju, devojka je napala u ulazu zgrade
Printscreen

Jovana Jeremić je doživela neprijatnu situaciju od strane jedne ljubomorne žene.

Pročitajte još: Ko je Beograđanka IVANA koja je lepotom zaludela HOLIVUD: Udala se za MILIONERA, kupa se u luksuzu i živi život kao iz BAJKE

ZGRABILA JE ZA KOSU Jovana Jeremić doživela je neprijatnu situaciju, devojka je napala u ulazu zgrade

Foto: Vladimir Marković

 

Voditeljka Jovana Jeremić iako se razvela od političara Vojislava Miloševića, sa njim je ostala u prijateljskim odnosima. Upravo zbog ove ljubavi voditeljka je imala nemilu situaciju od devojke koja je Voju spopadala još dok su bili zajedno.

– Pre braka, dok se još zabavljao sa Jovanom Vojislavu su počele da stižu SMS poruke od nepoznate devojke, koja je na sve moguće načine pokušavala da mu se približi. On joj je odgovorio na nekoliko poruka ne bi li shvatio o čemu se radi, a za to je saznala i Jovana. Do nje su stigle priče da se čak i video sa tom devojkom, ali ona nije želela to da proverava jer se takvim stvarima ne bavi, već je sa njim prekinula svaki kontakt, a njeno objašnjenje bilo je da ne prašta ni najmanju grešku. Jovani je nezamislivo da se njen partner dopisuje ili viđa sa drugom devojkom jer je ona sama krajnje poštena i odana i to isto traži i od druge strane. Vojislav je tada bio u šoku zbog njene reakcije, molio ju je za oproštaj, dokazivao da su mu sve podmetnuli i da nije kriv. Danima je zvao Jovanu i govorio joj da je voli, međutim ona nije želela da sluša molbe i izvinjenja. Jovana i sama zala da je Vojislav upao u nameštaljku, ali nije htela da prašta ni najmanji faul. Stavila je tačku na vezu i krenula dalje – pričao je dobro obavešteni izvor za Svet kada se to desilo:

– Kada je Vojislav prestao da odgovara na poruke toj devojci, ona je počela da histeriše. Očajna što ne može da dođe do njega, svu mržnju usmerila je na Jovanu i jedno veče je sačekala u hodniku zgrade u kojoj je tada živela i kad je voditeljka naišla zgrabila je za kosu, a onda iza grlo, ali Jovana je bila dovoljno pribrana da je pesnicom zavali u glavu, tako da je ova pala na pod.

ZGRABILA JE ZA KOSU Jovana Jeremić doživela je neprijatnu situaciju, devojka je napala u ulazu zgrade

Foto: Vladimir Marković

 

Pripretila joj je da joj više ne padne na pamet da joj se približi i otišla u svoj stan. Jovana je nije prijavila policiji jer neće da troši energiju na nebitne ljude. Kad je pričala sa drugaricama, prokomentarisala je da je takvim ljudima najveća kazna da na njih ne obraćaš pažnju jer će tek tada sagoreti u svojoj mržnji i nemoći - priča izvor za pomenuti list.

Jovana i Voja su se kasnije pomirili, ali brak ipak nije opstao.

ROZGA PROGOVORILA O PLASTIČNIM OPERACIJAMA Jelena bez dlake na jeziku priznala sve, pa poručila ovo: Crveni ruž i osmeh. Život je tako lep!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
sedi1

03.07.2022 14:24

.... ima marerijala za... seriju od 10 epizoda,... mitroviću, reaguj.......