DOBIJA NEOBIČNE POKLONE NA NASTUPU Ana Đurić Konstrakta se pohvalila time šta joj fanovi bacaju na binu, pa uporedila sebe sa ovom pevačicom (FOTO)
Printscreen

Ana Đurić Konstrakta uporedila se za svetskom zvezdom Bili Ajliš, jer su joj fanovi tokom nastrupa na bunu bacali brushaltere. Ona je sve to ovekovečila i fotogrefiju objavila na Instagram profilu.

Pročitajte još: Ko je Beograđanka IVANA koja je lepotom zaludela HOLIVUD: Udala se za MILIONERA, kupa se u luksuzu i živi život kao iz BAJKE

Ana Đurić Konstrakta, ovogodišnja predstavnica Srbije na "Evroviziji",nastupala je u subotu u zagrebačkoj Tvornici kulture s grupom Zemlja gruva, čiji je član, a objavom na društvenim mrežama oduševila je sve.

Naime, Konstraka je na svom Instagram profilu objavila fotografiju sa grudnjacima koje joj je publika bacala tokom nastupa.

DOBIJA NEOBIČNE POKLONE NA NASTUPU Ana Đurić Konstrakta se pohvalila time šta joj fanovi bacaju na binu, pa uporedila sebe sa ovom pevačicom (FOTO)

Foto: Printscreen/instagram

 

- Skupljam grudnjake s pozornice, skoro kao Bili Ajliš - napisala je pevačica kao opis fotografije.

Konstrakta je trenutno jedna od najpopularnijih srpskih pevačica, a u Zagrebu je nastupila s bendom Zemlja Gruva te je otpevala mnoge svoje pesme među kojima i pesmu "In Corpore Sano" s kojom je na Evroviziji osvojila peto mesto.

VRELI KADROVI TEODORE DŽEHVEROVIĆ Pevačica fotografijama zapalila društvene mreže, njegova ruka na njenoj butini 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading