POSLE ILEGALE KONSTRAKTA PRVI PUT U JAVNOSTI Ana Đurić o inostranoj karijeri i poziva Zorice Brunclik, evo šta joj je rekla
Printscreen

Konstrakta, ovogodišnja predstavnica Srbije na "Evroviziji", pojavila se u javnosti posle višenedeljne medijske ilegale, te progovorila o inostranoj karijeri, ali i telefonskom pozivu koji je imala sa folk zvezdom Zoricom Brunclik.

- Ja bih volela inostranu karijeru, ali ne znam primer da je neko izašao van ovih okvira pevajući na našem jeziku. Da ja budem prva kažete? Pa, videćemo. Da pevam na engleskom... Nemam takvih ambicija, zaista. Trenutne ambicije su mi mir i tišina (smeh) - kazala nam je Konstrakta, kojoj su mart, april i maj mesec bili prebukirani obavezama oko "Evrovizije", pa joj je odmor od javnosti preko potreban.

Foto: Printscreen

 

- Želim da se fokusiram samo na muziku. Sva gostovanja sam odložila za oktobar. Radim samo ono što je već zakazano, ono što mi je obaveza. Ima me dosta na festivalima, to je stvarno lepo. Idemo na more, plivamo... (smeh) - dodala je pevačica.

Pevačica Zorica Brunclik je nedavno rekla da postoji mogućnost da se Konstrakta pojavi na njenom koncertu sledeće nedelje u Beogradu.

- To neće biti moguće. Nisam tu tada. Čula sam se sa Zoricom. Detalji nisu nešto što bi trebalo da ide dalje u javnost. Lepo smo pričale, to je sigurno. Duet sa njom? Ne bih ja mogla Zoricu da ispratim. Ona je ipak izuzetan vokal. Ne umem ja to da izvedem kao ona - zaključila je umetnica, a ceo intervju pogledajte u videu na početku teksta.

Alo

 

SHVATILA SAMO JEDNO NAKON SVADBE Milica Dabović otkrila za koliko je prodala sestru: Oborili su me sa nogu

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading