JAČA OD OLUJE! Dragana Mirković mokra do kože pevala u Sokocu, a dobila je i nesvakidašnji poklon (FOTO/VIDEO)
Privatna arhiva

Da je za svoju publiku u stanju da uradi sve Dragana Mirković pokazala je nebrojeno puta tokom četiri decenije karijere a poslednju potvrdu dala je u Sokocu kada je uprkos letnjoj oluji održala koncert pred rekordnih 10 hiljada ljudi.

Vremenske neprilike počele su u vreme kada je bio zakazan početak koncerta, kada se pljusak praćen gradom sručio na Sokolac. Uprkos nevremenu, Draganina publika nije želela da napusti stadion, što je folk caricu dodatno motivisalo.

Ako njima ne smeta da kisnu, ne smeta ni meni - rekla je Dragana koja je na scenu izašla čim je pljusak oslabio.

U prvom delu koncerta delovalo je da će sve proći bez kiše, Dragana je ređala svoje hitove koje je publika horski sa njom pevala. Međutim, kiša je ponovo počela da pada, ali to ni Draganu ni njene fanove nije omelo. Mokra do kože, folk diva je klekla pred svoju publiku i nastavila da im peva kao da nema pljuska, što je atmosferu dovelo do usijanja.

- Hvala svima koji su došli i izdržali nevreme zajedno sa mnom. Ganuta sam tolikom ljubavi, ali to i jeste motiv da pevam sve ove godine i da nastavim i ubuduće da dajem sve od sebe - rekla je folk zvezda koju u ovom gradiću u BiH vole toliko da su njen lik stavili i na mural na zgradi u centru.

OČEKUJE GA BLISTAVA BUDUĆNOST Evo šta je sve osvojio pobednik Zvezda Granda, a ovo nije mogao ni da sanja

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading