OČEKUJE GA BLISTAVA BUDUĆNOST Evo šta je sve osvojio pobednik Zvezda Granda, a ovo nije mogao ni da sanja
Ataimages

Sinoć je održano veliko finale muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", a pobedu je, posle napetog glasanja, odneo Nermin Handžić, koji ima samo 19 godina, a kada je čuo svoje ime, Nermin je zamalo pao u nesvest, dok su ga kolege iz takmičenja pridržavale i grlile, a lavina emocija dogodila se kada mu se na sceni pridružila i mentorka Viki.

Naime, u samoj završnici Nermin se našao rame uz rame sa rokerom iz Makedonije Aleksandrom Josifovskim, ali je prema rečima Saše Popovića na osnovu pristiglih rezultata odneo ubedljivu pobedu sa osvojenih 128,456 hiljada glasova, a dobio je i brojne vredne nagrade.

Mladi Handžić je pored zlatne statue pobednika osvojio i automobil marke Opel Korsa, kao i pesmu i spot od strane Grand produkcije.

Podsetimo, Nermin se prvi put pojavio na televiziji sa samo 11 godina kada se takmičio u "Nekim novim klincima", gde je oduševio sve svojim talentom.

UMALO PAO U NESVEST Emotivan trenutak u finalu Zvezda Granda, pobedniku se slošilo kada je čuo svoje ime, oni mu pritekli u pomoć

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading