PUT DO POLUFINALA „ZVEZDA GRANDA“ JE BIO PAKLEN Pevačica Nikolina Đekanović otkrila šta se dešava iza kulisa (FOTO/VIDEO)
Foto: Printscreen

Pevanjem, stajlingom i ponašanjem na sceni već je pridobila ljubav publike, a iz kruga u krug, i žiri ostavlja bez teksta. Iako nije očekivala da će stići ovako daleko, Nikolina kaže da su je u polufinale odveli saveti i produktivan rad sa njenim mentorom Aleksandrom Milićem Milijem, a za Aloonline.ba otkrila je svu težinu posla sa kojom se mora nositi prie i kad se popne na imponzantnu scenu „Zvezde Granda“

–  Put do polufinala je bio paklen, počev od biranja repertoara, stajlinga, očekivanja, nervoze… Na našim probama zaista ima svega. U početku sam bila bojažljiva, razmišljala sam kako ću usvojiti savjete koje mi Mili daje, kako ću i da li ću to moći iznijeti, čak sam se i rasplakala više puta. Razočaram se u sebe kada mi Mili nešto kaže, a ja ne uspijem opravdati njegova očekivanja ili ne usvojim ono što mi je rečeno. To mi je slaba tačka, a on me tada uglavnom teši pa mi bude još više krivo što mu oduzimam vreme na takav način. Međutim, sve se ispostavilo kao dobro. Mili mi je ukazao na mnoge stvari koje sam u svom pevanju i nastupima promenila i to mi je mnogo toga donelo. Sa sigurnošću mogu reći da je on zaslužan što sam došla do polufinala – počela je Nikolina Đekanović za Aloonline.ba.

Celu vest možete pročitati OVDE.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading