KO JE BOLESTAN U CELOJ OVOJ PRIČI?! Nikolina Pišek se ne zaustavlja, brutalno odgovorila svekru na stravične optužbe, a evo i da li će se videti
E stock

Otac pokojnog istoričara umetnosti Vidoja Ristovića, Viktor Ristović, poznatiji kao Miša Grof, nedavno je otkrio šokantne detalje o snajki Nikolini Pišek, za koju tvrdi da joj je samo bitan novac i da ona ne poseduje ništa.

Naime, sada se oglasila Nikolina koja je istakla da ne želi da učestvuje u svemu ovome.

- Ja nemam na to komentar. Jedini komentar koji imam sam vam dala u saopštenju. Ko vama izgleda bolestan u celoj ovoj priči? Ne znam. Svi se komentari, naslovi se izvrću na ružan način i ne želim da učestvujem u svemu tome. Nisam deo tog narativa, ja drugačije komuniciram i zalažem se civilizovane odnose i pravno uređene odnose. To je sve što ja želim, ovo blaćenje po medijima ja to ne želim, mene to ne zanima - rekla je Nikolina.

KO JE BOLESTAN U CELOJ OVOJ PRIČI?! Nikolina Pišek se ne zaustavlja, brutalno odgovorila svekru na stravične optužbe, a evo i da li će se videti

Foto: ALO/Nedeljko Kiš

 

Na pitanje da li bi volela da se sretnu oči u oči i popričaju o svemu Nikolina nam je rekla:

- Nema šta da se nastavlja. On ima svoju debatu sa samim sobom. Za debatu po portalima je potrebno dvoje - zaključila je ona.

VIŠE NE IZGLEDA OVAKO! Šok transformacija Cece Ražnatović, pevačica donela drastičnu odluku uoči polufinala Zvezde Granda

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Misa

24.06.2022 15:34

Bolje da je cutala,mozda bi nesto i dobila,a ovakvim ponasanjem samo skodi samoj sebi.

Zlata

24.06.2022 16:43

Mi prijatelji porodice Ristović znamo istinu.Kada je saznala za smrt muža došla je u Brograd,izjavila saučešce i trazila 100.000 eura da plati majstore,kao da je papagaj umro a ne muž.Bolje joj je da se smiri ,jer zna ko je i odakle je došla.Njen pas ima vecu sobu nego gde je ona odrasla .

Maja

26.06.2022 16:13

Koliko je jadno pljuvati po udovici, kao da vam je sin bio svetac, umro na kurvi, i sad treba Nikolina da umre za njim...jadni ste u tom vasem bogatstvu..