NE MOGU DA SE BAVIM TOM BUDALOM Oglasio se otac Vidoja Ristovića i žestoko udario na Nikolinu: Ona iz Hrvatske nije donela ništa
Nedeljko Kiš/Alo!

Viktor Ristović poznatiji kao Miša Grof oglasio se nakon optužbi njegove snaje Nikoline Pišek da joj duguje imovinu nakon smrti Mišinog sina, a Nikolininog muža Vidoja Ristovića.

- Nisam se uopšte bavio time šta Nikolina priča i šta mi poručuje preko novina, ne mogu da se bavim tom budalom. Nismo se čuli otkad sam vam dao intervju, ako tvrdi da je u pravu za neke stvari, što mene nije zvala da rešimo problem? Prepucavanje preko medija mene ne zanima. Opet se pominje deljenje imovine, sud, njeno pravo i šta joj sve pripada. Mogu da poručim da ona slobodno može da vrati u Hrvatsku sve što je ovde donela. Postoje knjige, papiri i uplatnice koje dokazuju šta ta žena poseduje, a verujte ne poseduje ništa! Sve je dokumentovano i sve je kod mene. Zašto bih ja izmišljao stvari? Ništa u Beograd nije donela, sve je moje i od mog sina. Ako se poziva na zakon, a kuća se vodi na mene, neka vam advokati pojasne stručnije šta njoj pripada. Ne znam šta ona misli i čemu se nada. Ja stojim iza svega što sam rekao - ispričao je Miša Grof.

Nikolina Pišek

Nedeljko Kiš/Alo!

 

Podsetimo, Nikolina se oglasila za Alo! negirajući da je tražila novac od svog svekra i istakla je da je jedino zahtevala ostvarenje zakonskih naslednih prava, koja pripadaju njoj i njenoj ćerki Uni.

NEOBIČNA DESTINACIJA ZA MEDENI MESEC Ćerka Mirjane Bobić Mojsilović sa mužem otputovala na ovu lokaciju i povela njih sa sobom

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
bgd

25.06.2022 20:36

@Maja - uzmi unuku i vaspotavaj je kao srpkinju a majku joj isplati