NE PRŠTI TU OD LJUBAVI NIŠTA Ceca progovorila o odnosu sa Milijem, a onda se osvrnula i na Acu Lukasa: Ima prava čovek na to!
Foto: Alo.rs

 Svetlana Ceca Ražnatović godinama je na našoj javnoj sceni i važi za jednu od najvećih zvezda na Balkanu.

Pročitajte još: Ovo sigurno niste znali o Nebojši Glogovcu: Evo zašto je DVA puta plakao zbog Slobode Mićalović

NE PRŠTI TU OD LJUBAVI NIŠTA Ceca progovorila o odnosu sa Milijem, a onda se osvrnula i na Acu Lukasa: Ima prava čovek na to!

Foto: Alo.rs

 

 Ceca odlučila da progovori sukobu sa Acom Lukasom o kom bruji region i ratu sa Milijem.

- U korektnim, ne pršti tu od ljubavi, to se da i videti, ali ja njemu želim sve najlepše i sve najbolje, iza nas u velika, ogromna dela koja su isključivo i samo za poštovanje i jedan veliki respekt - rekla je Ceca.

O njenom odnosu sa Acom Lukasom se mnogo pričalo i priča, naročito nakon što je skinut njihov duet sa "Jutjub" platforme i Cecinog zvaničnog kanala:

- Nismo se mi ni čuli na tu temu, on isto sređuje svoj kanal, prava, čuda, ima prava čovek na to, kao što ja imam prava da osporim nešto što mi ne odgovara. Aca je moj veliki prijatelj i drugar, tako da tu nikada niti je bilo niti će biti problema - završila je ona-   

SVI SU ME ZVALI ŠAKIRA Milica Todorović otkrila zanimljive detalje sa letovanja: Rekli su da hoće da mu daju 9 kamila za mene!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading