MORALA DA SKINE NJIHOVE DUETE Aca Lukas tražio da se uklone pesme sa Cecom Ražnatović sa njenog Jutjub kanala
Nikola Todorović/Alo!

 Aca Lukas tražio je od Cece Ražnatović da sa svog zvaničnog Jutjub kanala skine njihove duete "Pada crni sneg" i "Ne zanosim se ja", jer samo ona ima zaradu od pregleda.

Pročitajte još: POPULARNA manekenka je IZGUBILA SINA: Svi smo na zidu imali njen POSTER, nije bilo lepše žene, a BOLNA tragedija je promenila

Nikola Todorović/Alo!

 

Zbog takve odluke sada je prijateljstvo dve najveće folk zvezde na velikom ispitu.

- Lukasov menadžer Saša Mirković poslao je dopis pevačima da sa Jutjuba uklone sve duete koje imaju sa njegovim pulenom. Objasnio im je da nije fer da oni zarađuju novac od pregleda a da Aca od toga nema ništa. Takav zahtev stigao je i Ražnatovićevoj i njen tim je odmah sa kanala "Ceca mjuzik" sklonio pesme "Crni sneg" i "Ne zanosim se ja" - počinje priču izvor blizak folk zvezdi i dodaje da se ona neprijatno iznenadila:

- Pa nije joj bilo pravo. Ona i Lukas se druže duže od 20 godina, a posebno joj je zasmetalo što joj Mirković šalje dopis, a Lukas sve vreme ćuti. Njoj ništa ne znači što su joj dve pesme skinute sa Jutjuba jer na tom kanalu ima 1,17 miliona pratilaca, pa samim tim i dosta pregleda na dnevnom nivou.

Alo promo

 

- Istina je da su dueti sa Cecom skinuti, jer ne može više niko da ima na svom Jutjub kanalu pesmu sa mnom a da ne plati ništa. Učestvovao sam u realiziji svih tih pesama, doprineo da postanu slušane, a samo drugi su imali zaradu. E pa ni kod babe nema za džabe, pa tako ni kod mene. Ne mogu pevači da koriste moje ime a da ne plaćaju ništa - objašnjava folker za Informer i dodaje da će ipak dozvoliti Ceci da na svom kanalu drži njihove duete:

- Nisam bio za to da se skinu naši dueti, jer je Ceca nešto drugo, pre svega, moja prijateljica. Radimo na tome da vratimo duete na njen Jutjub kanal.

Lukas objašnjava da se na uklanjanje pesama sa Jutjuba odlučio jer je imao neprijatna iskustva sa kolegama.
 

Nikola Todorović/Alo!

 

- Ne mogu više da imaju duete sa mnom na svojim Jutjub kanalima. Zato sa Ivanom Selakov nisam ni objavio pesmu i spot koji smo snimili, jer je htela da ta pesma bude samo na njenom Jutjub kanalu. Jednom sam joj učinio, pa drugi put... E pa neću više da je izdržavam, dosta je bilo! - poručuje pevač.

VRELI KADROVI SA IBICE Anastasija Ražnatović dovela društvene mreže do usijanja

Komentari (0)

Loading