PORODICI JE NANEŠENA NEMERLJIVA ŠTETA Oglasio se Zdravko Čolić nakon priče da je njegova ćerka ukrala novac: Sve je laž!
Promo

Pojedini mediji su sinoć objavili došlo do nestanka oko 20.000 evra u kući Zdravka Čolića, za šta je navodno okrivljena njegova starija ćerka Una, a čuveni pevač se sada ovim povodom oglasio.

Pročitajte još: POPULARNA manekenka je IZGUBILA SINA: Svi smo na zidu imali njen POSTER, nije bilo lepše žene, a BOLNA tragedija je promenila

Promo

 

- Na ovaj način porodici je nanesena nemerljiva šteta, a ovim putem obraćamo vam se kako bismo zaustavili širenje lažnih vesti i apelovali na sve medije da ne učestvuju u kreiranju netačnih informacija, koje u prvi plan stavljaju nezaštićene pojedince i osobe koje nisu javne ličnosti, što je u ovom slučaju ćerka Zdravka Čolića. Ovim putem ističemo da je vest o navodnom nestanku novca u kući Zdravka Čolić apsolutno laž. Svi mediji koji su preneli vest bez prethodne provere biće sankcionisani svim raspoloživim pravnim sredstvima. Zdravko Čolić nikada nije na ovaj način komunicirao sa medijima, ipak kada je porodica u pitanju mora se poštovati odluka o privatnosti, uzimajući u obzir sve moralne i ljudske kodekse. Plasirajući lažne informacije novinari su sigurno povećali čitanost portala, ali su naneli nemerljivu štetu porodici Čolić i obmanuli javnost Srbije i zemalja regiona - navodi se u zvaničnom saopštenju Čole i njegovog tima.

ŠEST SATI FARBANJA Zorica Brunclik otrkila koja je tajna njene kose, pa priznala ovo: Nikada me nisu zvali da reklamiram farbu za kosu

 

 

Komentari (0)

Loading