TAJNO VENČANJE MARIJE EGELJE Poznata voditeljka muža krila od javnosti, a evo ko peva na velikom veselju
Instagram/marija egelja

Voditeljka Pink televizije Marija Egelja danas je izgovorila sudbonosno "da" svom izabraniku kog je dugo krila od javnosti, prenose domaći mediji.

Naime, kako dalje prenose mediji, Marija Egelja se danas udala za svog izabranika biznismena Aleksandra.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @marija.egelja

- Marija i Aleksandar uživaju u svojoj vezi i rešili su da svoju ljubav krunišu brakom. Nisu želeli da se oko toga diže velika pompa, već samo da sa svojim najbližima podele radost i veselje na današnji dan - rekao je izvor.

Pročitajte još: Bila je jedna od NAJPOPULARNIJIH pevačica i svi znamo njene HITOVE: U jeku SLAVE je napustila Srbiju, a sada se bavi POTPUNO drugim poslom

Svadba je trenutno u toku, a kako se priča goste zabavljaju pevačica Vanja Mijatović i folker Petar Mitić.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @marija.egelja

Iako se Marija trudi da svoj privatni život krije od očiju javnosti, nije tajna da voditeljka uživa u ljubavi, a šuška se i da će Aleksandar i ona uskoro postati i roditelji.

HAPŠEN ZBOG DROGE, A DANAS NAJVESELIJI Brat Milice i Ane Dabović izašao iz zatvora pre nekoliko meseci, a evo kako sada izgleda

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Mina

21.06.2022 12:18

Svašta, svadba od 500 i kusur zvanica. Blago njima kad imaju toliko najbližih. Zašto nepotrebno stvarate misteriju oko obične svadbe. Bilo je lepo i veselo. Pola Čajetine je bilo pošto je mladoženja odatle.

Rade

21.06.2022 12:21

Kako tajno, svadba i to velika bila u restoranu na Sušici (Čajetina). Nije valjda da je blam da kaže gde se venčala. Dečko je izČajetine.

Bora

21.06.2022 12:38

Kakvo tajno, bilo je preko 500 zvanica. Restoran Sušica opština Čajetina. Nema misterije.