NE LIČI NA SEBE Goca Božinovska objavila fotku i sve zaprepastila, pevačica nabrekla od botoksa, a komentari samo pljušte (FOTO)
Foto: Alo!/ Rajko Ristić

Pevačica Goca Božinovska objavila je fotografiju sa svadbe sina Radiše Trajkovića Đanija i sve šokirala, a komentari na račun njenog izgleda samo se nižu.

Naime, Božinovska je pozirala za fotografisanje, a svi su primetili da je lice pevačice toliko nateklo od botoksa da deluje neprepoznatljivo, mreže su se usijale od komentara.

NE LIČI NA SEBE Goca Božinovska objavila fotku i sve zaprepastila, pevačica nabrekla od botoksa, a komentari samo pljušte (FOTO)

Printscreen

 

"Bože me sačuvaj, ne liči više na sebe, ona izgleda da želi da bude mlađa od snajke", "Katastrofa izgleda, onako je imala sitne oči, sad samo dve crtice na tom mestu", "Užas, oni se kao ulepšavaju, a unište se, strašno" - samo su neki od komentara pored Gocine fotografije sa svadbe.

Podsetimo, Goca, Zlata i Vanesa su se odlično provele na svadbi Đanijevog sina, a u jednom trenutku su se latile i mikrofona.

KRSTARENJE I UŽIVANJE U ŠPANIJI Anastasija pokazala kako se provodi sa Nemanjinom porodicom, tu je i njegov brat, a vila je ogromna

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Doktor

17.06.2022 23:33

Steta ,bila je lepa a sada definitivno nije!