KRSTARENJE I UŽIVANJE U ŠPANIJI Anastasija pokazala kako se provodi sa Nemanjinom porodicom, tu je i njegov brat, a vila je ogromna (VIDEO)
Alo/ilustracija

Anastasija Ražnatović otputovala je u Španiju kako bi se pridružila svom dečku, fudbaleru Nemanji Gudelju i njegovoj porodici i kako bi zajedno otišli na svoj prvi odmor, a sada je pevačica pokazala i kako uživaju.

Naime, Ražnatovićeva je objavila nekoliko snimaka sa krstarenja, a Nemanja je bio taj koji je tagovao pevačicu na svom storiju.

Anastasija je potom objavila i video iz vile u kojoj borave i pokazala kako uživa sa Nemanjinim bratom što je naišlo na opšte oduševljenje.

Verujemo da je provod nezaboravan i da koriste maksimalno ovo zajedničko vreme budući da oboje imaju dosta obaveza i da su ovakvi trenuci veoma retki, a poznato je i da se dosta žrtvuje kada je u pitanju veza na daljinu stoga im mi poručujemo da maksimalno uživaju.

Podsetimo, Ceca je Anastasijinog partnera upoznala prvi put dan pre njenog rođendana, i tada je došao u njihov dom sa porodicom. Pevačica ne krije da je oduševljena ćerkinim izborom, a jednim gestom ju je posebno dirnuo.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading