NISAM TO NIKADA DOŽIVEO ZA 30 GODINA RADA Braja šokiran postupkom Ane Nikolić, ne želi više da ćuti, a ovo je rekao za Milicu Pavlović
Foto: Alo/ilustracija

Nakon rata na društvenim mrežama povodom otimačine oko pesme "Provereno", koju je na novom albumu objavila Milica Pavlović, a Ana Nikolić zatim pustila u etar demo snimak kojim je prisvojila hit Dragana Brajovića Braje, koji je prethodno navodno odbila, oglasio se i autor pomenute pesme, te objasnio čija je zapravo sporna numera.

NISAM TO NIKADA DOŽIVEO ZA 30 GODINA RADA Braja šokiran postupkom Ane Nikolić, ne želi više da ćuti, a ovo je rekao za Milicu Pavlović

Printscreen

 

Naime, iz njegovih reči jasno je da je Milica jedini vlasnik jer je uredno platila za pesmu koja se našla na njenom albumu.

- Slučaj je fabrikovan, nisam to doživeo za 30 godina rada na estradi. Nemam komentar. Pesma je pisana za Milicu Pavlović - poručio je Braja.

Podsetimo, Pavlovićeva je izbacila pesmu "Provereno" na najnovijem studijskom albumu, dok je Nikolićeva na društvenim mrežama htela da se zna kako je pesma koju nije želela za sebe zvučala u njenoj izvedbi. Anin demo snimak preplavio je mreže, te pridobio svoju publiku bez obzira na to što ona nije platila pesmu, već je svojevremeno od nje odustala.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
hahahhaha

15.06.2022 11:13

Udario PAaraćin na LeskOvac....leleleeee

Zlata

15.06.2022 14:52

Sta alkohol uradi od Ane.Toliko je nisko pala da nema dalje.Zalosno.