RAZVELA SE TIJANA BOGIĆEVIĆ Pevačica nakon sedam godina braka stavlja tačku
Foto: Youtube/Printscreen

 Tijana Bogićević razvela se od supruga - Amerikanca Marka Robertsona nakon sedam godina braka.

Pročitajte još: Previše botoksa, iskrivljene usne i naduveno lice: Nekada je Donatela Versaće bila LEPOTICA, a evo zašto je promenila lični opis

RAZVELA SE TIJANA BOGIĆEVIĆ Pevačica nakon sedam godina braka stavlja tačku

Foto: Printscreen/instagram

 

- Ja se razvodim, razvela sam se zapravo - kazala je Tijana kroz smeh za Kurir.

Budući da je o životnom porazu pričala sa svojevrsnom lakoćom spekuliše se da je do razvoda došlo mnogo pre nego što je o tome želela u javnosti da priča.

Pevčica Tijana i Robertson su se upoznali 2006. godine kada je gostovao na albumu Vlada Georgieva, dok je ona tada još uvek bila stalni član benda. Nastavili su kontakt preko društvenih mreža, a zatim počeli intenzivnije da se čuju. On je ubrzo došao kod nje u Srbiju, pa ona kod njega u Ameriku, a venčali su se na prvu godišnjicu veze.

U Americi su pokrenuli zajednički biznis, vezan za organizaciju veselja, ipak Tijana nije tamo sreću pronašla te je poslednjih godinu dana više bila u Beogradu nego u Bostonu. Daljina je očigledno učinila svoje, iako je ona tvrdila da je tako nešto nemoguće njoj da se dogodi.

- Brak i uspevam da održim zahvaljujući tome što je na daljinu i zato što odem na nekoliko meseci pa je super kad se vratim u Ameriku. Definitivno nemam konvencionalan brak gde postoje striktna pravila šta, ko, kako - govorila je pevačica ranije.

ATMOSFERA DOSTIGLA VRHUNAC Lete evri, Zorica Brunclik na eks ispila čašu, cela estrada na nogama: Đani ženi sina!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading