AFTER KOD ANE NIKOLIĆ Pevačica je u ranim jutarnjim časovima napravila dobru žurku na ulici, a sve to su zabeležile komšije (VIDEO)
Foto: ATA Images

Pevačica Ana Nikolić koja je sinoć bila na otvaranju novog splava "Cotier", slavlje je nastavila ispred svoje zgrade u ranim jutarnjim satima kada je zaigrala nasred ulice.

Pročitajte još: ČUVENI Pevač ima SINDROM koji mu je paralisao LICE: Ovo su simptomi OPAKE bolesti!

AFTER KOD ANE NIKOLIĆ Pevačica je u ranim jutarnjim časovima napravila dobru žurku na ulici, a sve to su zabeležile komšije (VIDEO)

Foto: ATA Images

 

Ana je, naime, pevala i igrala, dok su je snimali sa terase. Ona je snimak odmah podelila na svom Instagram profilu. 

 - After kod Ane - pisalo je u opisu videla.

 

 

 

- Ne pevam, ovo je prijateljski! Dolaziću na sudove, tu ćete me viđati... Došla sam na otvaranje splava, ne nastupam jer spremam nešto potpuno drugačije, novi projekat - kazala je Ana Nikolić pred okupljenim novinarima na otvaranju novog splava "Cotier", pa progovorila o bivšem partneru i sadašnjem emotivnom statusu.

- Nemam dečka, nemam ni simpatiju. Nemam ni nekog potencijalnog. Nisam se razočarala u muškarce... Nema muškaraca, nema ni problema! (smeh) Sa bivšim mužem sam u odvratnim odnosima... (smeh) Šalim se, naravno da smo u dobrim odnosima, viđamo se. Opet ćemo sarađivati, odnosno opet radimo, spremamo nešto, ali nećemo više nikad biti zajedno - istakla nam je Ana za "Blic". 

RAVAN STOMAK I PIRSING NA PUPKU Voditeljka Nataša Pavlović skinula se u kupaći, a komentari samo pljušte

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading