RAVAN STOMAK I PIRSING NA PUPKU Voditeljka Nataša Pavlović skinula se u kupaći, a komentari samo pljušte (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

Voditeljka Nataša Pavlović tople dane provodi na moru, te je na mrežama pokazala delić atmosfere sa letovanja, ali i vitku liniju.

Iako Natašu najčešće viđamo u smernim odevnim kombinacijama, zbog poziranja u bikiniju dobila je brojne pozitivne komentare za svoj izgled.

Pročitajte još: ČUVENI Pevač ima SINDROM koji mu je paralisao LICE: Ovo su simptomi OPAKE bolesti!

RAVAN STOMAK I PIRSING NA PUPKU Voditeljka Nataša Pavlović skinula se u kupaći, a komentari samo pljušte (FOTO)

Foto: Printscreen/instagram

 

"Nataša sve pohvale za liniju. Mnogo si zgodna žena!", "Žena zmaj", "Prava morska sirena", samo su neki od komplimenata na Natašin račun.

- Kada odlučim da smršam, baš sam karakter! Neću probati čak ni ono što najviše volim, niti mi smeta ako ljudi oko mene jedu šta god požele. Priznajem, bude mi teško da ne prekršim, ponekad čak i sanjam kolače koje mnogo volim - ispričala je nedavno voditeljka, koja je oduvek bila slaba na poslastice.

- Najteže mi je da se odreknem slatkiša jer ih obožavam. Volim torte, kolače, čokoladu, sladoled... Međutim, kada želim da smršam, prvo njih izbacujem iz ishrane - rekla je ona za "Blic".

S obzirom na to da se profesionalno bavila manekenstvom, Nataša je davno stekla naviku da vodi računa o tome šta jede.

- Otkad sam odrasla, vodim računa o ishrani. Kada bih jela koliko volim i želim, sigurno bih imala previše kilograma. Čim vidim da sam se malo ugojila, trudim se da odmah skinem taj višak, da ne ode predaleko. Naročito sam pazila na ishranu u dvadesetim godinama, kada sam se bavila manekenstvom. Tada mi je kašika stalno bila probušena i više sam bila gladna nego sita - dodala je zgodna voditeljka.   

SVIMA PADAJU VILICE Ivana Nikolić u nikad vrelijem izdanju, fotografije zapalile društvene mreže

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading