PRIJAVILA SAM SVE POLICIJI Oglasila se Dragana Mirković za Alo! nakon što je mafija zloupotrebila njen lik i delo, pevačica prolazi kroz haos
Foto: Alo.rs

Duga i blistava muzička karijera Dragane Mirković koja traje punih 38 godina s vremena na vreme bila je začinjena i nekim skandalima koje je ova zvezda uspešno znala da reši. Ovog proleća Mirkovićeva se našla na meti internet prevaranata koji su njen lik i delo iskoristili kako bi reklamirali preparat za mršavljenje.

PRIJAVILA SAM SVE POLICIJI Oglasila se Dragana Mirković za Alo! nakon što je mafija zloupotrebila njen lik i delo, pevačica prolazi kroz haos

E-stock

 

Da stvar bude gora i veoma, veoma ozbiljna, marketinšku kampanju koja je sastavljena od Draganinih fotografija iz različitih perioda karijere, koje bi trebalo da ilustruju kako je izgledala pre, a i posle korišćenja ovog nepoznatog i sumnjivog preparata, dopunjuje i njena navodna ispovest o tome kako se odlučila da koristi baš ovaj preparat.

Ekskluzivno za Alo! Dragana je prokomentarisala kako se bori sa dešavanjima u poslovnom životu, koja nimalo nisu prijatna i naglasila da sve što joj sada preostaje jeste da svim raspoloživim sredstvima demantuje ove glasine kako bi sačuvala svoj lik i delo.

- Ne znam ko ovo radi, niti mogu znati. Time treba da se bave nadležne institucije jer sam ceo problem prijavila, ne samo na društvenim mrežama već i policiji - počinje velika zvezda, i dodaje:

- Nadam se da će sve biti ubrzo rešeno jer ovakva vrsta prevare je krivično delo. O maltretiranju nas koji smo u centru toga i da ne pričam. Dok počinioci ne budu kažnjeni, meni ne preostaje ništa drugo do da se borim na jedini način koji umem - demantovanjem na svim raspoloživim kanalima - završila je Dragana razgovor za Alo!.

PRIJAVILA SAM SVE POLICIJI Oglasila se Dragana Mirković za Alo! nakon što je mafija zloupotrebila njen lik i delo, pevačica prolazi kroz haos

Foto: Printscreen/instagram

 

Demantovala je ove navode i na svom Instagramu kratkom objavom.

- „Pažnja! Ovo je prevara!“ - napisala je Mirkovićeva uz fotografiju lažnog oglasa.

Sve je počelo tako što se na Instagramu pojavila reklama u kojoj pevačica, navodno, hvali nepoznati proizvod za mršavljenje uz koji „kilogrami sami nestaju“, a leči i parazite i topi masne naslage. Uz ovaj oglas, oni su objavili i pevačicinu fotografiju od pre nekoliko godina u uskoj crvenoj haljini, kako bi naivni pomislili da je njena figura rezultat korišćenja ovog proizvoda.

U drugom krugu ove izmišljene kampanje reklama sa navodnom Draganinom ispovešću pojavila se na Fejsbuku. U njoj se pored fotografija nalaze i Draganine izmišljene izjave u kojima ona objašnjava kako se odlučila na korišćenje ovog proizvoda uz koji je navodno izgubila 21 kilogram. „Nikada nisam bila mršava, ali u poslednje vreme moje telo se otrglo kontroli i pretvorilo u haos. Podbradak je dodirivao moja prsa, ogromni bokovi i celulit svuda po telu, po stomaku, nogama, čak i na rukama. Čim sam to primetila, pocepala sam sve svoje majice kratkih rukava. Mnogo sam plakala u tom periodu. Kada sam se sabrala, još uvek sam bila debela“ - samo je deo sramne i izmišljene ispovesti folk zvezde koja u nastavku teksta preporučuje preparat za mršavljenje za koji niko nikada nije čuo.

Koristili Cecu i Brenu

U sličnoj situaciji sa internet prevarantima našle su se i Draganine koleginice Lepa Brena, Nina Badrić i Ceca Ražnatović, zbog čega su imale ozbiljnih problema. One su se tako našle u lažnim reklamama koje preporučuju proizvode za mršavljenje i leče od raznih vrsta parazita i glista, zbog čega su bile primorane da zatraže i pravnu pomoć zbog zloupotrebe njihovog lika i dela.

POGLEDAJ OVO! Kuma Kaće Grujić prvi put javno otkrila kako je pevačica reagovala i šta se desilo na svadbi u jeku skandala

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading