ONA JE ZLO! Aca Lukas nikad iskreniji o odnosu s nekadašnjom saradnicom
Nikola Todorović/Alo!

Aca Lukas održao je konferenciju povodom početka snimanja filma i serije „Kafana na Balkanu” u kojima će se prikazati njegov život, a u razgovoru za Alo! otkrio da će verodostojno i bez ikakvog ulepšavanja prikazati istinu o sebi, ali i svojim kolegama.

Pročitajte još: Porotnik OTVORIO dušu nakon suđenja Depa i Herd: "Kakva luda žena! Reći ću vam TAČNO u kom trenutku smo shvatili da LAŽE!"

ONA JE ZLO! Aca Lukas nikad iskreniji o odnosu s nekadašnjom saradnicom

Nikola Todorović/Alo!

 

Jedna od mnogih koleginica koje će dobiti svoj lik u Acinom filmskom ostvarenju je i Svetlana Ceca Ražnatović, a kako je istakao, nije je pitao za dozvolu.

- Sa Cecom nisam razgovarao o filmu i seriji iako će se pojaviti i njen lik. Nisam je pitao za dozvolu jer neće biti prikazano ništa zbog čega bi se ljutila na mene - rekao je on, i dodao da ga ne zanima da li će se neko od kolega uvrediti.

- Neće biti nikakvog ulepšavanja i briga me ako se neko ljuti. Nisam ja kriv što su radili sve što jesu - istakao je Lukas, pa žestoko opleo po koleginici Lepoj Breni, koja se za razliku od Ražnatovićeve ipak neće naći u filmu. 

- Ne pada mi na pamet prikazujem Brenin lik jer ne planiram da trujem i kvarim film i seriju koji snimamo. O njoj mislim sve najgore - istakao je Lukas, koji se dotakao i toga što Brena podržava bivšu ljubavnicu Mirjanu Antonović u procesu koji se vodi protiv njegovog porodičnog prijatelja Miroslava Ilića.

ONA JE ZLO! Aca Lukas nikad iskreniji o odnosu s nekadašnjom saradnicom

Alo!/Ognjen Radošević

 

- Ne bih komentarisao proces koji se vodi protiv Miroslava, jer ga obožavam i smatram drugim ocem. Tu Mirjanu ne poznajem, ali odlično poznajem stranu koja je podržava, a kako sam rekao, o njoj ništa dobro ne mislim. U slučaju gde Brena podržava nekog, vodim se time da taj neko 99,9 odsto nije u pravu. Apsolutno sam uz Miroslava, šta god da uradi - rekao je folker, koji ne planira da ulepšava istinu o svojim kolegama s estrade i periodu devedesetih kada su počeli da ih povezuju s podzemljem.

ONA JE ZLO! Aca Lukas nikad iskreniji o odnosu s nekadašnjom saradnicom

ATA Images

 

- Poslednjih godina se pojavljuje dosta filmova i serija koje ne prikazuju istinu i realnost. Tu ima  dosta ulepšavanja, a u ovom slučaju toga neće biti. Nisam čarobnjak da ispunjavam želje. Pevače povezuju sa kriminalom zbog noćnog života, a sigurno je da smo upoznali više kriminalaca nego ljubitelja muzeja. Moramo biti svesni ko smo i ako nam se to ne dopada, da krivimo isključivo sebe. Tu će biti akcije, komedije i drame, a moje kolege i ja možemo da se pronađemo u svim tim grupama - zaključio je Lukas za Alo!

Glumiće me nepoznati glumac

Iako se u domaćim medijima pojavila informacija da će Lukasa glumiti mladi Andrija Kuzmanović, otkrio je da će angažman pripasti glumcu koji je nepoznat u javnosti.

- Nikada nisam izjavio da bih voleo da me glumi Andrija Kuzmanović. Rekao sam da bih voleo da glumi u filmu. Glumiće me neko koji nije u žiži javnosti budući da sam ja dovoljno u žiži. Ideja mi je da ljudi koji vide tog glumca kažu: „Evo ga Aca Lukas” - naveo je pevač.

ZGODNO TELO KRIJE IZA STOLA Voditeljku jutarnjeg programa u ovom izdanju nemamo priliku da vidimo, a ova fotografija je izazvala lavinu komentara

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading