EKSKLUZIVNO ZA ALO! OGLASIO SE ACA LUKAS Povodom snimanja filma i serije "Kafana na Balkanu", pevač nikada otvorenije i iskrenije, progovorio o privatnom životu (VIDEO)
Nikola Todorović/Alo!

Aca Lukas je danas okupio sve pripadnike sedme sile.

 Pevač se na konferenciji za štampu pojavio povodom početka snimanja filma i serije “Kafana na Balkanu”, on se pojavio na brodu kojim će se krstariti, mašući okupljenim predstavnicima medija.

Pročitajte još: DŽEJ LO ponovo zapalila internet: Skinula se u KUPAĆI i nećete moći da skinete pogled s njenih GRUDI

 

EKSKLUZIVNO ZA ALO! OGLASIO SE ACA LUKAS Povodom snimanja filma i serije

Nikola Todorović/Alo!

 

Saša Mirković i Kristina Kija Kockar zajedno sa pevačem dočekali su goste. Svi su srećni što uskoro počinje snimanje dugoočekivane serije, koja će verno prikazati život Ace Lukasa i šta se sve dešavalo na estradi tokom njegove bogate karijere.

Aca Lukas nikada iskrenije i otvorenije osvrnuo se i na svoj privatni život eksluzivno za Alo!

Koju stvar bi promenio u svom životu?

- Jedina stvar koju bih promenio u svom životu , ne bih se drogirao, ne bih nikada to ponovio, sve je moglo da prodje bez toga. Nije to mene unazadilo, nisam ja koristio heroin ili ne znam ja šta, ja sam konzumirao kokain, ali i to ostavlja posledice na psihu i užasne su to faze, sve je moglo bez toga - rekao je pevač.

Kada si prestao da konzumiraš narkotike?

- Prestao sam sa tim onog trenutka kada sam shvatio da sam u godinama kada ne priliči da radim te stvari, zaista ne ide da se majmunišem - dodao je Lukas.

Da li si uradio nešto ružno pod dejstvom narkotika?

- Nisam ništa ružno uradio sam se osećao jako loše, pogrešne procene sam često imao, za gomilu stvari sam pravio pogrešne izbore i mislio sam tada da sam u pravu. Imao sam sreće da sam intelektualno izdržao to sve - odgovorio je Aca Lukas.

Da li si bio uplašen da i tvoja deca ne probaju drogu?

- Nisam se uplašio, nego sam bio siguran da će probati i probali su, ali nisu probali jer sam im ja dao nego su došli u situaciju, hvala Bogu niko ne uzima. I nemoj da se ostali roditelji tripuju i da su sigurni da im deca neće doći u situaciju d aim neko ponudi drogu, baš tim roditeljima će se dogoditi ono u šta su sigurni da neće - završio je pevač.

EKSKLUZIVNO ZA ALO! OGLASIO SE ACA LUKAS Povodom snimanja filma i serije

Nikola Todorović/Alo!

 

Video izjava Ace Lukasa: 

CECA EMOTIVNIM SNIMKOM RAZNEŽILA SVE! Pevačica je ovim videom čestitala rođendan svom unuku Željku 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading