ACA LUKAS ZAPEVAO HIT OLIVERA DRAGOJEVIĆA Pevač ugostio sedmu silu na konferenciji povodom snimanja filma i serije "Kafana na Balkanu" (VIDEO)
Hype

Hype produkcija počinje da radi još na jednom projektu.

“Kafana na Balkanu” ce zaživeti po drugi put. Ovoga puta nije u pitanju pesma Ace Lukasa, već film i serija Hype produkcije, koja će govoriti o narodu sa Balkana, ali biti i ekranizovana priča o životu Ace Lukasa.

Sazvana je press konferencija za medije na kojoj će biti otkriveni detalji projekta. Pre same konferencije, atmosfera je bila na najvišem mogućem nivou. Hrana vrhunskog kvaliteta, muzika za dušu i samo odabrana publika.

Nismo ni sumnjali da će najavljivanje ovako velikog projekta biti spektakularno, jer je na čelu Hype produkcije niko drugi nego Saša Mirković, najpoznatiji producent i menadžer.

Ono što je za sve bilo pravo iznenađenje, jeste krstarenje brodom koji je zakupljen za ovu priliku. Sve pohvale za celu organizaciju i veliko poštovanje za direktora Sašu Mirkovića koji je maksimalno ispoštovao sedmu silu i pokazao kako to izgleda kada se mediji poštuju.

NEKE REČI TI NIKAD NISAM REKLA, HVALA TI NA SVEMU Jovana potpuno slomljena nakon iznenadne smrti Pece Jeremića

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading