ZORICA BRUNCLIK ZAPEVALA NA VESELJU KAĆE I GOBELJE Pevačica dovela atmosferu do usijanja, mladoženja baca bakšiš na Kemiša dok svira (VIDEO)
Alo

Veselje Kaće i Gobelje u jednom prestoničkom hotelu je dostiglo vrhunac, a sve je oduševio momenat kada je Zorica Brunclik uzela mikrofon u ruke i pustila glas.

Naime, pevačica je zapevala svoje dobro poznate hitove i dovela atmosferu do usijanja.

 

Okupljeni su oduševljeno pevali pesme, a Kaća i Gobelja nisu skidali osmeh sa lica i sve vreme su đuskali kao i ostatak gostiju.

Gobelja je u jednom trenutku davao šakom i kapom bakšiš Kemišu koji je pokazao umeće na harmonici da je čak u jednom trenutku delovalo kao i da mu baca na harmoniku.

Podsetimo, među prvima na venčanje došli su Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš, a posle njih došli su Mirka Vasiljević i Vujadin Savić, Zlata Petrović, Tamara Milutinović, Svetlana i Anastasija Ražnatović i mnogi drugi, a verujemo da će mnogi od njih uzeti mikrofon i napraviti haos na veselju.

ZAGRLILA I NE PUŠTA Evo koja pevačica je uhvatila bidermajer na svadbi Kaće i Gobelje, isplivao privatni snimak sa slavlja

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Cale

02.06.2022 22:01

Baš vesela pesma..idealna za svadbu😜

Vlada

02.06.2022 23:03

Jadno. Vesele se u najvece, a vise od pola njih ne ispusta mobilni telefon iz ruku. Eee tugooo. Da snimaju jadni sve i svasta. Pa da mogu posle da salju i da ne znam sta vec rade sa snimcima. Tuga i jad.