JEZIVA SUDBINA POBEDNIKA FARME Velika tragedija, izgubio život na gradilištu
Printscreen

Saša Vujnović koji je učestvovao u šestoj sezoni hrvatskog rijalitija "Farma", koji se emitovao 2018. godine, tragično je nastradao.

Pročitajte još: Muškarci su UZDISALI za njenim stasom: Opasna Nikita je bila žena LEDENE lepote, danas ima 51 godinu, i sve je, samo ne FATALNA zavodnica

Svi su govorili kako je uvek bio nasmejan i spreman za šalu te da se borio kako bi sve u šouu, ali i životu, bilo pravedno.

JEZIVA SUDBINA POBEDNIKA FARME Velika tragedija, izgubio život na gradilištu

Printscreen

 

Saša Vujnović, pobednik šeste sezone hrvatske "Farme" preminuo je 2020. godine na gradilištu u Rijeci, a tada je to u suzama potvrdila njegova partnerka Ivana Povž.

- Javili su mi njegovi roditelji. U šoku sam, moram biti jaka, zbog dece i zbog njega - jecajući je govorila Ivana koja je tada čekala četvrto dete za 24sata.hr.

Pre ulaska u rijaliti Saša je sebe opisao kao osobu koja obožava izrađivati kućice od drveta i uređuje cvećnjake. Na "Farmu" se prijavio jer je bio željan novog iskustva te se radovao upoznavanju ljudi različitih karaktera.

Tokom rijalitija sprijateljio se s Editom Ptičar koja je poginula u saobraćajnoj nesreći 2018. godine, a za nju je imao samo reči hvale. Saša je u finalnom dvoboju pobedio Juricu Belamarića i postao pobednik šeste sezone "Farma".

Istakao je jednom prilikom da mu je u šouu najveći izazov bio da proživi 13 nedelja rada u izolaciji.

DOBILA GA NA SUDU Pevaču Halidu Muslimoviću stigla presuda, a evo koliko mora da joj plati za uvredu časti

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading