JAVNO OBJAVLJENA LISTA KLIJENATA UHAPŠENE MAJE? Skandal oko elitne prostitucije dobija novi epilog, upletena i Dušica Grabović
Foto: Dejan Briza

Maja Vukčević, koja je nedavno saslušavana u okviru istrage elitne prostitucije, policiji je ispričala da su joj klijenti bili vlasnik elitnog restorana na Novom Beogradu, sin prvog čoveka jedne od najvećih građevinskih firmi u Srbiji, kao i biznismen iz Tirane koji je i ranije povezivan s našim lepoticama.

Naime, vlasnika elitnog restorana koji se nalazi na jednoj od najekskluzivnijih lokacija na Novom Beogradu Vukčevićeva je, prema sopstvenim rečima, navodno upoznala preko I.Š. , koja joj je i ponudila da se vidi s njim. Deo novca koji je tom prilikom zaradila Vukčevićeva je predala I.Š. nedaleko od jednog drugog, takođe poznatog restorana, gde I.Š. i inače stanuje. Ovaj luksuzno opremljeni elitni restoran stecište je brojnih poznatih lica, hedonista, pa je pretpostavka da Vukčevićeva nije jedina koja je u njemu našla klijenta, piše Objektiv.

Shutterstock

 

Sina preduzetnika, koji i sam ima jednu od izvršnih funkcija, kao i udeo u vlasništvu u očevoj firmi, čije sedište je na Dedinju, Vukčevićeva je primila u stanu u centru Beograda u kojem odseda kad je u glavnom gradu. Do intimnog susreta s menadžerom, prema njenim rečima, došlo je 10. januara ove godine. Ona se u druge detalje nije upuštala pred policajcima, samo je navela da je od njega uzela 1.000 evra. Prema njenom iskazu u policiji, to je i jedini put kada joj je klijenta „namestila”, tačnije podvela, I.Š. Ostale klijente sretala je preko Jelene Jojić i A. K.

Albanskog biznismena D. L., kako tvrdi, upoznala navodno preko Dušice Grabović.

Sreli su se, kako proizilazi iz onoga što je ispričala policiji, 29. novembra prošle godine u Tirani. Dok je boravila tamo, saznala je da nije prva devojka iz Srbije koja je bila kod njega.

Foto: Dejan Briza

 

Ovaj poslovni čovek, inače, neretko se pojavljuje u navodima albanskih medija. O njemu je pisano da ima dve žene i sedmoro dece, a navodno je starleti Soraji Vučelić kupio džip vredan 75.000 evra.

Par je navodno stalno putovao i boravio na mnogim egzotičnim destinacijama. Razišli su se, navodno, nakon što je shvatio da se Soraja vodi pukim interesom.

Zbog njega, ali i drugih „momaka” iz Albanije, po pisanju tamošnje štampe, došlo je i do rata između devojaka iz Srbije i Crne Gore koje se bave najstarijim zanatom na svetu.

Inače, jedan od onih koji je bio seme razdora jeste izvesni I., još jedan klijent Vukčevićeve, koji uvek odseda u jednom od novoizgrađenih hotela kad je u Beogradu.

MARIJANINA SESTRA SE OBRATILA JAVNOSTI Porodica nestale učesnice Velikog brata ubeđena u jedno, spomenuli i Mateju Periša

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Steva Nakurcov

20.05.2022 15:18

Ako već postoji predlog da se Konstrakti da nacionalna penzija onda i ovoj gospoji treba dati nacionalnu penziju ,koliko je samo ona zaslužna za sreću srba