ŠTO MANJE MOZGA, TO VEĆA POPULARNOST Željko Vasić za Alo! žestoko prokomentarisao trenutno stanje na estradi!
Printscreen

Pop pevač Željko Vasić je svoju muzičku karijeru započeo na festivalu Sunčane skale, koji će se nakon sedam godina pauze ponovo održati u Herceg Novom, gde će i on nastupati.

Vasić se prisetio kako su festivali izgledali u vreme kada je on počinjao da se bavi pevanjem, ali i otkrio zašto se nikada nije priklonio estradnim trendovima i konstatovao da za popularnost mnogih njegovih kolega u današnje vreme ne treba mnogo mozga.

- Drago mi je što će se festival u Herceg Novom nakon toliko godina ponovo održati. Ja sam svoju karijeru započeo baš tamo, i dalje se prisećam detalja i sećam se da nikada u životu nisam imao veću tremu. Drago mi je što ću ove godine biti i na Skalama, vraćam se na staro mesto nakon dvadeset godina, sve mi je jasno i poznato, samo što sam danas stariji - rekao je Vasić, i dodao da dugo nije nastupao po klubovima.

ŠTO MANJE MOZGA, TO VEĆA POPULARNOST Željko Vasić za Alo! žestoko prokomentarisao trenutno stanje na estradi!

Printscreen

 

- Dugo nisam pevao u crnogorskim klubovima, sve se promenilo, to su sada klupske svirke s ovom novom  muzikom koja je sada popularna - kaže on, i dodaje:

- Ne smeta mi današnja scena, svako sluša ono što mu prija. Ja sebe ne vidim u tom pravcu jer za njega ne treba da budeš mnogo pametan da bi se njime bavio -ističe Željko, i pita se zašto se pojedini pevači bave muzikom.

- Tu se više ne radi o kvalitetu, o ideji... Zašto ti izvođači žele da se bave ovim poslom, da li je to zbog para, da bi zaradili što brže novac...?! Radio sam i ja po klubovima, znam kako to izgleda. Za to je potrebna samo dobra plej-lista, da znaš iole dobro da pevaš, budeš simpatičan... Ne treba ti puno mozga. 

TI ĆEŠ DA MI SPOMINJEŠ DETE KU*VETINO Zorica Marković otkrila da je ljubavnicu svog muža gurnula u reku

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Broz

30.05.2022 10:15

Bravo, čisti dokaz koliko je narod u Srbiji glupav!!!