TI ĆEŠ DA MI SPOMINJEŠ DETE KU*VETINO Zorica Marković otkrila da je ljubavnicu svog muža gurnula u reku
Printscreen

Zorica Marković progovorila je o preljubama svojih bivših mužva i o paklu kroz koji je prošla kada se sukobila sa jednom od ljubavnica,

- Prvi muž me je prevario samo jednom i nikad više, a drugi više puta, a ja sam jednu prevaru otkrila i tu je bio kraj.  Bila je promocija "Mirno spavaj, nano", puca sve. Ja tad dijamantsku ploču izdavala. Ne mogu da kažem da ga ne volim, ali ne mogu da mu oprostim. Tada su sedeli po nekim kafanama i to je bilo skupljanje. Završila se promocija, cveće, pokloni, odlazim kući, a đavo mi ne da mira - prisećala se Zorica.

TI ĆEŠ DA MI SPOMINJEŠ DETE KU*VETINO Zorica Marković otkrila da je ljubavnicu svog muža gurnula u reku

Printscreen

 

- Nemir mi neki, gledam ja i reši, se da odem da vidim što ga nema. Upalim auto i dolazim, a on sa nekom plavušom, pijan ko letva, filmski se ljube. I ja priđem i njega po ramenu, pitam ga šta radi to i kažem mu da treba kući, jer ima dete. A ona meni kaže: 'pa šta ima veze, nek spava dete!' Da mi ti spomeneš dete, k*rvetino, i lepo je uhvatim pa preko ogradice od splava u reku. Skoči neko od bezbeđenja i izvdiše je, inače bih ja otišla na doživotnu. Tad sam bacila burmu... On je posle živeo sa njom, imali su i dete, da bi ga ona ostavila posle. Dođe đavo po svoje - kaže Zorica.

VOLIM DA JEDEM, ALI I DA KUVAM Konstrakta otkrila da je dobra domaćića, a evo šta joj najteže pada da uradi

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading