NE KRIJEM DA IMAM LJUBAVNICU Mile Kitić progovorio o nepoznatim detaljima života, pa spomenuo ćerku iz prvog braka
Alo

 Mile Kitić ogolio je dušu i progovorio o odrastanju, ćerki iz prvog braka, ali i ljubavnicama koje ne krije da je imao. 

- Moj otac nije bio mnogo opasan. Do 15. godine živeo sam na selu, otac je otišao za Ameriku, bio sam najmlađi. Ja sam bio mezimac i zaštićen sam bio, oac nije bio strog. Kada sam završio srednju školu, otišao sam za Sarajevo. Imao sam odličan odnos sa porodicom, otac je bio uticajan čovek. On je za vreme rata bio u ropstvu, bio je u Nemačkoj 5 godina, a pre rata je pohađao večenje škole, pa je bio odbornik u selu. Bio je veoma uticajan, bili smo složna porodica, ali jako siromašni. Bilo je svega od hrane, nedostajalo mi je da kupim neke patike, loptu, ali toga nije bilo, svega je bilo samo ne para. Nikada nisam imao para da kupim sladoled, ali imao sam gde da spavam- rekao je Mile i otkrio kada je počeo da se bavi pevanjem:

Foto: Alo/ilustracija

 

- Rano sam se opredelio za muziku. Bilo je jednom takmičenje pevača amatera i ja sam tu odneo pobedu. Nakon tih nekoliko takmičenja ja sam krenuo da pevam po kafanama. 6. june je 50 godina otkako pevam. Uskoro će jubilej-  rekao je Mile, pa se osvrnuo na ljubavnice.

- Ne postoji grad gde nisam imao devojku, imao sam jednom deset odjednom. Nikada nisam plakao zbog nekog, bio sam mlad. Mlad sam se i oženio, i kada sam se oženio imao sam ljubavnicu, imam i dan danas. Pored Marte imam. Skoro sve moje kolege imaju paralelne veze, trenutne "izlete". Jedno osamdeset odsto. Ne mogu da ih imenujem. Odu na turneju i sretnu neku i eto. Vide lepu ženu, pa što ne bi. Te žene su "usputne stanice", rekao je on.Oženio sam se mlad, imam ćerku iz prvog braka. To nikada nisam hteo da sakrijem. U Beogradu je upisala tekstilni dizajn. Ja sam se razveo od žene, ali nju nikada nisam hteo da krijem. Viđamo se, u kontaktu smo. Ona ima dvoje dece. Elena nju poznaje, ne druže se mnogo, ali se poštuju-  rekao je on.

ANTIVAKSERSKA LJUBAV DOBILA NOVI EPILOG Milan Stanković otišao u manastir, traži znak od Boga da se oženi sa Radom

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
beogradski

30.05.2022 07:37

Ko poznaje Mileta i Martu dobro zna da to nije istina, on je opako zaljubljen u nju a i ona bi ga obesila da je to istina. Naravno, čovek se sprda sa voditeljom celu emisiju