ANA BEKUTA ODRŽALA OBEĆANJE KOJE JE DALA MRKI Komšija otkrio nepoznate detalje odnosa pevačice i političara
Foto: Alo/ilustracija

Ana Bekuta pre nekoliko dana održala se šestomesečni pomen svom dugogodišnjem partnerru Milutinu Mrkonjiću. Koliko je njihova ljubav bila jaka čitava javnost zna, a Mrka je imao jedan zahtev za nju koji mu je ona ispunila i pored velike tuge.

Foto: Alo/ilustracija

 

- Ana i Milutin su o svemu pričali, pa i o tome šta i kako će kada dođe taj dan. Ti razgovori nikada nisu prijatni, ali Mrkina želja je bila da Ana nikako ne zapostavi muziku koju je on toliko voleo, molio je da nastavi da peva i da se uvek seti koliko je on uživao u njenom glasu. Rekao joj je da će on uvek biti tu i slušati njen anđeoski glas i radovati se kao nekada i ona je to učinila, ne objašnjavajući nikom ništa ni kada su je napadali što ga nije ožalila nego peva - rekao je izvor i dodaje da je na pomen došla i Anina majka koja je Milutina mnogo volela kao i on nju.

Preporučujemo:

Retko ko zna da je on sin legendarnog glumca Milenka Zablaćanskog: Svako veče ga gledate na malim ekranima u ovoj HIT SERIJI

- Skup je bio veoma dostojanstven, ali svima je upadljivo bilo Dašino odsustvo. Naravno, niko ni reč nije rekao, svi znaju da je Daša bolesna, ali Mrkine bivše komšije pričaju da je sad nešto nezadovoljna.  Pominjala je neku imovinu, novac, da li ima neke peripetije oko nasledstva ili je očekivala nešto čega nema, ne znam. Mi nemamo od koga da saznamo ništa pouzdano, to je sve rekla kazala - rekao je bivši komšija koji dodaje da je njihova zgrada bila drugačija dok je Mrka živeo tu i da im svima nedostaje.

NEDELJA, A TEBE SA NAMA NEMA Danas bi Džej Ramadanovski napunio 58. godina, poruka njegove ćerke slama srca

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading