NEDELJA, A TEBE SA NAMA NEMA Danas bi Džej Ramadanovski napunio 58. godina, poruka njegove ćerke slama srca
Printscreen

Prošlo je dve godine otkako nas je napustio legendarni Džej Ramadanovski, a da uspomena na njega i dalje živi potvrdila je i njegova ćerka Marija koja je svojom objavom na društvenim mrežama raznežila javnost. 

Naime, pevaču bi danas bio 58. rođendan, a tim povodom njegova mezimica posvetila mu je emotivne stihove na Instagram profilu.

NEDELJA, A TEBE SA NAMA NEMA Danas bi Džej Ramadanovski napunio 58. godina, poruka njegove ćerke slama srca

Printscreen

 

- 29.maj, nedelja, tebe s nama nema, tvoj rodjendan! Danas bi moj tajko napunio 58 godina, mnogo nam nedostaješ svakog trenutka! Znao si da te narod i tvoja publika vole, ali volela bih da možeš da vidiš koliko si u stvari bio veliki, a nikada to nisi pokazivao, uvek si bio skroman - napisala je ona i dodala:

Preporučujemo:

Retko ko zna da je on sin legendarnog glumca Milenka Zablaćanskog: Svako veče ga gledate na malim ekranima u ovoj HIT SERIJI

- Nema dana sa se ne pevaju tvoje pesme, da se ne spomine tvoje ime, tvoja dobra dela i sve ono što te čini legendom! Ponosna sam što sam tvoja ćerka hvala ti za sve!!! Volim te najviše na svetu!!! 

Podsetimo, Džej je preminio 6. decembra. 2020. godine i to baš u nedelju kako se zove i jedan od njegovih najpoznatijih pesama.

U SVEMU SE SLAŽU! Anastasija i Nemanja Gudelj se ne razdvaju, a pogledajte fotografiju koja je zapalila društene mreže (FOTO)

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading