NEKADA JE PUNIO KLUBOVE A SADA PEVA ZA 50 EVRA! Ovom pevaču su zabranjeni ulasci u klubovima
Printscreen TV GRAND

Pevač Sejo Kalač koji se proslavio pesmama "Ala, ala", "Da li si me volela ili nisi" i "Kafanska pevačica", trenutno radi u kafani za 50 evra i kako tvrde izvori, godinama vodi tešku bitku sa alkoholom, zbog čega su svi njegovi prijatelji jako zabrinuti za njega.

Pročitajte još: Retko ko zna da je on sin legendarnog glumca Milenka Zablaćanskog: Svako veče ga gledate na malim ekranima u ovoj HIT SERIJI

Pevač trenutno živi u Hrvatskoj, a njegova zavisnost od alkohola je navodno počela kada ga je ostavila žena zbog koje se razveo od prve supruge.

Printsc Pink

 

- U jeku popularnosti, kada je žario i palio regionom, upoznao je jednu devojku iz Slovenije, za kojom je načisto odlepio. Zbog nje je ostavio i suprugu, s kojom ima dvoje dece. S tom ženom je sve bilo super dok karijera nije počela da mu stagnira. Tada ga je ona i ostavila. To je baš teško podneo, od tada je počeo mnogo da pije i da se skoro pa ne trezni. Pokušavao je i da se leči, ali sve je to bilo kratkog maha, želja za pićem bila je jača od njega - priča izvor za Kurir i dodaje:

- Teško ga je gledati pijanog. Peva tamo u jednoj kafani u kojoj ima malo stolova. Gazda mu da 50 evra, ako unapred to ne popije. Mnogo voli pesmu i želi da peva, ali dok je u tom stanju, niko ne želi da ga angažuje. U diskotekama blizu Knina vlasnici su mu zabranili ulaz. Napije se i pravi probleme, hoće da se popne na binu i da peva mrtav pijan. Strašno je sve to kad se vidi šta alkohol može da napravi od života - završava izvor.

Printsc Pink

 

U jednom od intervjua pre nekoliko godina Sejo je ispričao da je zbog svega što mu se desilo u životu u alkoholu nalazio utehu.

- Alkohol me doveo do dna i dosta lažnih prijatelja, koji su koristili moje tadašnje stanje da žive na moj račun i da se na moj račun opijaju. Kroz razgovor, druženja, kontakte... Ja sam danas jedan drugi Sejo, Sejo kojeg sam oduvek priželjkivao. Staložen, miran, daleko od alkohola i poroka i daleko od lažnih prijatelja i kolega - ispričao je Kalač, koji ipak, kako kaže naš izvor, nije izdržao bez pića.

SVI SU MISLILI DA ĆE BIKOVIĆ NJU OŽENITI Mislili su da se čuvala za brak sa njim, međutim sve se preokrenulo

 

Komentari (0)

Loading