KATARINA ŽIVKOVIĆ PRIZNALA: Najviše me boli nepravda, i nikada neću dati na sebe
Nikola Todorović/Alo!

Katarina Živković prokomentarisala je njen navodni medijski rat sa elitnim prostitutkama.

Za jedan medij prokomentarisala je rat između nje i elitnih prostitutki koji se vodi na internetu već danima.

- Nije to rat, da se razumemo, ne vidim ja tu rat nigde. Nisu mediji napravili lažnu sliku o tome. Samo sam branila svoju čast i profesiju odnosno čast mojih koleginica. A njima imam da poručim samo 'Gde ste pošle biciklom na Rusiju - izjavila je poznata pevačica.

Nikola Todorović/Alo!

 

Prisećamo, pevačica Katarina Živković objavila je na svom profilu vest da je zabranjena na televiziji Pink. Razlog je, veruje se, sukob sa voditeljkom emisije Magazin In, Sanjom Marinković, koja je izbacila iz emsiije pevačicinu izjavu i na taj način se utisak o temi na koju si pričele izmenio i dobio potpuno drugu formu.

Podsećamo, ovo nije prvi put da Pink zabranjuje javne ličnost, jedna od najpopularnijih zabrana je svakako zabrana Jelene Karleuše koja nema prava da gostuje u emisijama televizije Pink već godinama.

Inače, Sanja Marinković je poručila da neće da se izvini pevačici Katarini Živković, koja se pobunila jer je voditeljka "Magazina In" isekla njene delove u emisiji, a sad je priča dobila još jedan nastavak.

Katarina se, naime, ponovo oglasila na društvenim mrežama, te je evidentno da joj nimalo nije drago zbog Sanjine reakcije.

Ona se prvo zahvalila onima koji su je podržali.

Nikola Todorović/Alo!

 

- Veliko hvala koleginicama, koje su me javno podržale i koje su uz mene, samim tim su pokazale da drže i do sebe! - napisala je Živkovićeva danas na svom Instagram profilu, a tu se nije zaustavila.

- Uvek me je najviše bolela nepravda, i nikada neću dati na sebe, niti dozvoliti da neko blati i omalovažava nešto što se godinama gradi teškim, napornim i poštenim radom - navela je potom Katarina.

Živkovićeva je, podsetimo, na Instagramu napisala šta se tačno dogodilo.

- Pošto je moj komentar u emisiji "Magazin In" na pitanje postavljeno meni i Maji Marinković da li rijaliti učesnice i pevačice muškarci doživljavaju kao žene lakog morala i ograničene inteligencije, Sanja Marinković sklonila (izbacila iz emisije), prinuđena sam da prokomentarišem ovde, jer moja je dužnost da odbranim sebe, svoju profesiju i sve svoje koleginice, koje se kroz život pošteno bore i pošteno zarađuju svoj dinar - napisala je Katarina juče.

Foto: Printscreen/instagram

 

PREMINUO ČLAN GRUPE "DIPEŠ MOD" Jedan od osnivača legendarnog benda umro u 60. godini života

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading