OBJAVILA NJENE RANE RADOVE Tamara Đurić nastavlja da urniše Kaću Živković, starleta uporedila pevačicu sa Jovankom Redžepović,  a tu nije kraj (FOTO)
Foto: Alo/ilustracija

Pevačica Katarina Živković i Tamara Đurić žestoko su se isprozivale, a nakon što je Kaća odgovorila starleti u Alo! emisiji pod nazivom "Milizam", Đurićeva ju je žestoko potkačila na svom Instagramu.

Naime, Tamara je na pomenutoj mreži uporedila Katarinu sa nekadašnjom kandidatkinjom na audiciji "Zvezda Granda", Jovankom Redžepović koja je hit na mrežama zbog svog izgleda i pevanja.

- Imam transfer blama kad pročitam ono što ti izjaviš. Ne blamiraj se, ženo, ne umeš rečenicu da sastaviš. Pitaj nekog da ti malo pomogne, znaš da ti se vidi da ti je "Mali princ" zadnja knjiga koju si pročitala. I nisu ti pevačice afirmisane koleginice, koleginica ti je kandidatkinja Ilić Slobodanka iz Niša. Gurni glavu u pečenje i ćuti - napisala je starleta i dodala:

- Pardon nije Ilić Slobodanka nego Redžepović Jovanka. Ko će vas pohvatati. Ovo ti je bila koleginica. Ona je bila kandidat pod rednim brojem 435, a ti 436. Imale ste istu frizuru - brutalna je bila Tamara.

ISPLIVALA ISTINA O RASPADU URAGANKI? Otkriveno šta je to smetalo Sanji i Kseniji, upletena Ivana kao jedan od glavnih krivaca

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Ljutica

06.05.2022 17:33

Bolje ti je da cutis Tamara jer sve sto si rekla govori o tebi. Zna narod ko je Katarina

Nena

06.05.2022 21:32

Ko o čemu ova pašta o poštenju... Nisam ljubitelj lika i dela Živkovićeve, ali koliko se sećam da je ona imala četrnaest petnaest godina kada je počela da se takmiči , dakle dete , pa i da je Romkinja ružno je vređati nekog zato što pripada tom narodu, ako Tamara mrzi Rome njen problem ali neko mora da sankcioniše taj govor mržnje... Mada se zna da je Katarina Živković pevačica, doduše sa vidljivim problemom sa glasom ali to se da mesec dana odmora u tišini izleči, ali da li će Đurićeva ikada izlečiti svoju mržnju prema celom svetu i da Leskovac je velegrad za njeno Smederevo, pa to za praziluk ipak više ide njoj... I da niko ne zna otkud Đurički toliki novac i čime se ustvari ona bavi, osim da je bila sa oženjenim koji daje zove kao neka pašta, samo sam pročitala da je u kriminogenim krugovima, ali pošto nije hapšen ne bi trebalo ga vezati za te poslove...

Biljana

07.05.2022 17:16

Poreklo je nesto sto ne mozes pobeći.Ma nek izgleda i na tu ženu,bolje nego da izgleda na Majkl Dzeksona