ONA JE NESTABILNA I GLUPA KAO NOĆ Užasne uvrede Jovane Jeremić upućene Tanji Savić, voditeljka nemilosrdna nakon ovog njenog poteza
Printscreen

Voditeljka Jovana Jeremić ponovo je potkačila pevačicu Tanju Savić i to ovoga puta veoma žestoko, a razlog je još bizarniji budući da joj pevačica ništa nije rekla.

Naime, već je javnosti poznato da je pre nekoliko meseci Tanja Savić napustila emisiju "Amidži šou" zbog Jovane Jeremić. A voditeljka je ni ovog puta nije štedela.

ONA JE NESTABILNA I GLUPA KAO NOĆ Užasne uvrede Jovane Jeremić upućene Tanji Savić, voditeljka nemilosrdna nakon ovog njenog poteza

Alo

 

- Tanja Savić ti je tip ličnosti koji vole da je lažu producenti, da je lažu ljudi da je ona super. Tanja je dobra pevačica, ali je ona glupa kao noć. Tu je kraj priče i tu se stavlja tačka. Ja o tome javno govorim, ona ne zna da sastavi prosto proširenu rečenicu u medijima. Tanja je ograničena u svakom smislu, nema fond reči, a i stil razmišljanja joj je loš - poručuje Jovana i dodaje:

- Umesto da peva i bude ono što jeste, prosta i normalna žena, ona želi da glumi ludilo i zvezdu. Drugarice, ne možeš da glumiš zvezdu kada si Tanja Savić. Mora da zna gde joj je mesto. Ona jeste zvezda kao pevačica, ali u intelektualnom smislu ona nema šta da priča. Tanja može da priča o svom privatnom životu, kako ima novog frajera, koje su joj pesme i samo da peva, ali da ona drži neku priču i slovo u emisiji, ne može! Nema materijal za to - ističe Jeremićeva i za kraj otkriva.

ONA JE NESTABILNA I GLUPA KAO NOĆ Užasne uvrede Jovane Jeremić upućene Tanji Savić, voditeljka nemilosrdna nakon ovog njenog poteza

Printscreen

 

- Ona je na snimanje emisije u kojoj je gostovala sa mnom došla vidno uzrujana, psihološki nestabilna, to se videlo. I ja sam bila samo kap koja je prelila čašu da ona tada napusti Amidži šou. Tanja nije mogla da podnese da ja budem zvezda emisije. U čemu je problem? Ako ti se ne sviđa, nemoj da dolaziš. Ja jesam zvezda i tu je tačka! - zaključuje Jovana Jeremić u jednoj emisiji.

EVO KO JE ANĐELA RAŽNATOVIĆ Ćerka je Arkana i ove glumice, pojavila se na Anastasijinom rođendanu, a ovaj žestoki momak je osvojio njeno srce

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (9)

Loading
Lis

26.05.2022 15:32

Ta ili taj voditelj je ružni muškarac. Vređa ljude, a ne gleda sebe, treba pod hitno na lečenje, šteta zbog njenog ili njegovog deteta.

Nens

26.05.2022 16:34

@Lis - Slazem se. Pod hitno na lecenje ova voditeljka,starleta

Kiki

26.05.2022 17:12

Ti si Jovana dama koja dolazi u jutarnji program kao trbušna plesačica.Tvoji lapsusi su odraz ,,šupljeg"obrazovanja i težnje da pobjegneš od sredine u kojoj si ponikla.

Kamila

26.05.2022 18:51

Ti sto si sebi dozvolila nije niko od voditelja za proteklih 50god. Ti si bruka i sramota za javni zivot.Niti si spontana,niti lepo obucena,setas po studiju i gledas u kamere i mislis da si Bogom dana.

Maks

26.05.2022 22:43

Mora da ti uzasno smeta sto je lepa zena, ata tvoja pamet moze da prodje samo na Pinku.

Jooj

26.05.2022 23:13

Hvalite me usta moja, kada nema ko! Tanja je za tebe moralna gromada,institucija. Opasne komplekse ti je nabila 😂

Zlaja

29.05.2022 05:27

Ova prepotentna novinarska pocetnica pokusava svojim napadnim izgledom i ponasanjem da prikaze sebe kao najuspesnijom i najboljom novinarkom i urednicom jutarnjeg vikend programa na televiziji. Svako ima pravo da sebe hvali, ali mi gledaoci nismo slepi kraj svojih ociju.