SVE SE NA KRAJU SAZNALO Jovana Jeremić kroz suze i jecaje javno obelodanila prave razloge prekida saradnje sa Milomirom Marićem
Printscreen

Jovana Jeremić je poznata kao osoba bez dlake na jeziku koja uvek kaže ono što misli, a nisu pošteđeni ni njeni bivši saradnici ni nadređeni kao što je bio slučaj i ovoga puta.

Naime, ona je sada u jednoj emisiji, kroz suze i jecaje, ispričala da je nisu dovoljno poštovali na televiziji "Hepi".

Printscreen

 

- Bog je namestio da sve bude kako treba, jer je uvek bio na mojoj strani. To su neki emotivni momenti u mom životu. Sve sam u životu uspela svojim radom. Do svega sam stigla isključivo svojim radom i gledanošću koju sam imala - zaključuje Jovana Jeremić u jednoj emisiji.

Podsetimo, voditeljka je u više navrata isticala kako je oduvek znala da će biti zvezda i da je samo čekala trenutak da joj se i ispune te želje.

POKUŠALA SAM DA UBIJEM OCA DVA PUTA Stravična ispovest Vedrane Rudan, imala je samo 15 godina: Bacio me je, bila sam skroz krvava

BONUS VIDEO:

Komentari (7)

Loading
Momčilo

25.05.2022 12:50

Nije mi jasno ,zašto Mitrović napravi ruglo od subotnjeg i neneljnog jutra.Ono verovanje je nameštaljka.Kada vidim nju i njenu diplomu,s kojom se uporno hvali meni dođe muka.Glupa je kao bilijarski štap.

Visnja

28.05.2022 23:23

@Momčilo - Mislim da se i dekan pravnog fakulteta stidi te diplome dok gleda hvalospeve o istoj.

Miljan

25.05.2022 17:53

Dete ...devojka, Zena !Zrela za litijum karbonat ....ovo je klasican bipolarni poremecaj .....

ivan

25.05.2022 23:48

Daj Jovana prekini da nam krsis k,,,c ididi kod psihi i bice ti bolje.

Kolja

26.05.2022 00:23

OTPAD Sve gadno, glupo, sramotno, zlo I primitivno u čoveku se skupilo u ovu ženu.