BAKU PRASETA ZAUSTAVILA POLICIJA! Jutjuber ponovo divlja po ulicama Beograda, ovakva bahatost se dugo nije videla (FOTO)
Instagram

Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase jednostavno se ne umara kada je u pitanju bahatost i ponašanje kao da je petnaestogodišnjak.

Naime, Samo što se vratio u Srbiji, ponovo je imao blizak susret sa policijom i naravno sve to je dokumentovao na društvenim mrežama.

BAKU PRASETA ZAUSTAVILA POLICIJA! Jutjuber ponovo divlja po ulicama Beograda, ovakva bahatost se dugo nije videla (FOTO)

Printscreen

 

- Hapse me jer sam debeo, ovo više nema smisla - napisao je Baka Prase na Instagramu.

Podsetimo, ovo nije prvi put da je jutjuber imao susret sa policijom, budući da su mu oduzimali luksuzne automoble, a bio je i priveden na saslušanje povodom samoubistva influenserke Kike Đurić.

MISLILI SU DA IH NIKO NEĆE PRIMETITI Oni su krišom pokušali da uđu na Anastasijinu proslavu rođendana, ali je njen stajling sve privukao

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Beli

26.05.2022 13:16

Deco, ovaj lik ne može da vam bude idol. On propagira sve što ne treba da budete. Ako ga ipak pratite, onda ćete u budućnosti da budete debelo prase, a onda i grozna svinja!!! 🤔🤒🥴😂